Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julefrokost i fede omgivelser: Nordkraft sørger for alt til årets store fest

Af Jens Erik Møller

Kalenderen siger nu oktober, og snart rammer julefrokost-sæsonen.

Og hvis man drømmer om at holde julefrokost i unikke rammer med central placering ved Aalborgs havnefront, så er det allerede nu, man skal i gang med at planlægge.

Det fortæller Jette Stenderup Amandusson, konference og eventansvarlig i DGI Huset Norkraft, til MigogAalborg.

For det gamle elværk, der i dag er et af byens største kultursteder, rummer nemlig også flere festlokaler.

DGI Huset har lokaler, hvor man kan være helt ned til 50 personer, og er man over 180, kan man sidde i den store DGI hal.

Her er der plads til i alt 520 personer.

Julefrokost i fede omgivelser: Nordkraft sørger for alt til årets store fest

”Hos os kan du holde en større fest, hvor I kun er jer selv. Man får ikke blot ”et bord” i en større fest sammen med en masse andre – vores gæster sidder altid i eget lokale,” siger hun.

Aalborg har flere muligheder, hvis man gerne vil deltage i større julefrokoster med god mad og underholdning.

Men til forskel fra andre julefrokoster ude i byen, så tilbyder DGI Huset ifølge Jette Stenderup Amandusson noget andet.

”Vi hjælper med at skabe den helt rigtige stemning, og vi kender virkemidlerne til få den frem. Fx kan lyssætningen i DGI hallen være mange forskellige farver, og det gør, at klatrevæggen bliver et blikfang i sig selv, som passer ind.

Der er også mange muligheder for at tilfører virksomhedens DNA ved fx at hænge bannere op.”

Mad fra egen café

Ingen fest uden mad, og det klarer DGI Huset Nordkraft selvfølgelig også.

”Maden leveres af vores egen café, som laver alt mad helt fra bunden,” siger Jette Stenderup Amandusson og fortsætter:

”Man kan selvfølgelig få en helt klassisk og traditionel julefrokostmenu med sild, snaps og det hele, men vi tilpasser også, hvis man har andre ønsker.

Det kan fx være klassiske juleretter med et moderne tvist, hvor vi har eksperimenteret lidt med moderne smagsnuancer.”

Maden anrettes normalt som buffet, men er delt op, så der først serveres forret, dernæst hovedret og til sidst dessert, kaffe mv. Men det kan fx også være tallerkenanrettet forret, hvis man gerne vil have det.

Julefrokost i fede omgivelser: Nordkraft sørger for alt til årets store fest

DGI Huset tilbyder også natmad, når festen går på hæld. Det kan fx være i form af hotdogs med det hele, som ifølge Jette er meget populært.

”Men det er alt efter, hvad man gerne vil have. Vi har fokus på, at gæsterne får en god oplevelse. Vi kan fx også lave en goodiebag med chips og sodavand til turen hjem efter festen, hvis der er interesse for det.”

Til maden kan man tilkøbe fri bar, eller have egenbetaling fra gæsterne.

”Vi tilpasser det efter kundens ønsker og budget.”

80’er fester og captain’s dinner

Det er dog ikke kun ved juletid, at DGI Huset Nordkraft er vært for store fester. Mange holder også firmafesten eller sommerfesten i Nordkrafts helt særlige rammer. Især temafester er et hit.

”Vi hjælper gerne med idéer til underholdning, og har festen et tema, så gør de alt for at imødekomme kundens ønsker. Holder I 80’er fest, så er både menuen, bordpynten, lyset og store discokugler i loftet med til at føre jer tilbage til dengang,” fortæller Jette Stenderup Amandusson.

Udover en rejse til tilbage til årtiet, hvor skulderpuder og neonfarver var højeste mode, så kan man også hoppe til fremtiden, holde oktoberfest, opleve captain’s dinner med maritimt tema og meget, meget andet. Kun fantasien sætter grænsen.

”Vi bidrager med idéerne, erfaringerne og udførelsen” siger Jette Stenderup Amandusson.

Udover julefrokoster og firmafester – med eller uden et særligt tema – så er det også muligt at holde sin private fest i Nordkraft, hvis du fx står og skal holde konfirmation, dåb eller fødselsdag.

Julefrokost i fede omgivelser: Nordkraft sørger for alt til årets store fest

Se mere om de mange muligheder i DGI Huset Nordkraft her

”Vi vil gerne kendes for at være imødekommende”

DGI Huset Nordkraft vægter service højt og er altid hjælpsomme og imødekommende både forud for festen og undervejs.

”Vi er et erfarent team, og mange af os har været i huset siden starten. Det gør, at vi kan bidrage med mange gode idéer.

Vi lytter og tilpasser os til det, kunden gerne vil have, og det er ikke en skabelon vi tilbyder. For kunderne er altid forskellige. Det er vigtigt for os at matche dem, så de føler sig hjemme og føler, at de er i fokus. For det er jo deres fest.

Hos os bliver det ikke en rutinepræget fest, for en fest er aldrig en rutine. Vi brænder for enhver kunde, der kommer hos os, ” siger Jette Stenderup Amandusson og tilføjer:

”Og der er ikke mange steder i byen til den slags fester, hvor der er plads til, at mange gæster kan sidde for sig selv i så unikke rammer.”

Del artikel

Andre læser også