Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Book nu: Event Aalborg står for årets fedeste firma-julefrokost

Af Nathalia Hentze Nielsen

Julen – og ikke mindst julefrokostsæsonen – kan føles langt væk, nu mens vi stadig nyder sensommeren. Men som du ved, går det stærkt med at booke julefrokoster.

Event Aalborg er byens førende eventbureau – og står klar til at sikre, at et af årets vigtigste firmaarrangementer bliver en succes.

De står for planlægning og koordinering af opdækningen, catering, drikkevarer og musik, så I roligt kan læne jer tilbage og se frem til den festlige aften.

Ingen stress – kun fest

Event Aalborg har mere end syv års erfaring i at skabe den fedeste fest for virksomheder, og de har arrangeret fester for store virksomheder som Stofa og Shaping New Tomorrow.

“Efter et par julefrokostsæsoner, hvor alt har været en smule på pause, mærker vi endelig, at folk er klar til at feste igen,” fortæller Matias Drejer, ejer af Event Aalborg, til MigogAalborg.

Mange har nok prøvet at arrangere en julefrokost, hvor stressniveauet stiger, i takt med at der skal være styr på alt – lige fra om den panerede fiskefilet er sprød, om snapsen er kold nok, om playlisten er festlig nok og ikke mindst om der overhovedet er nok drikkevarer.

Med Event Aalborg som arrangør af jeres julefrokost står de for ALT. Du skal egentlig bare sørge for at få strøget skjorten eller få fundet den flotte kjole frem fra gemmerne.

Når festlighederne begynder, sørger det professionelle og smilende serveringspersonale for, at alle er glade, og at glassene er fyldte.

“Vi plejer at sige, at folk blot skal huske deres gode humør, og så sørger vi for resten. Det plejer dog ikke at være noget problem for folk at medbringe det, når det gælder årets julefrokost,” fortæller Matias Drejer med et grin.

Book nu: Event Aalborg står for årets fedeste firma-julefrokost

Det bedste mad og de fedeste omgivelser

Intet er overladt til tilfældighederne, hvis du lader Event Aalborg arrangere årets julefrokost.

Du kan vælge at holde årets julefrokoster på yderst attraktive lokationer tæt på byens liv – lige fra Event Aalborgs egne lokaler i Maren Turis Gade, Odd Fellow lige midt på Boulevarden eller på Aalborg Travbane.

“Det helt unikke er, at man som virksomhed får stedet helt for sig selv. Vi holder ikke store fælles-julefrokoster for flere firmaer,” siger Matias.

Ønsker man en ud-af-huset løsning er det også en mulighed. Her sørger Event Aalborg også for alt, lige fra opsætning til mad, servering, pynt, bar og musik.

Book nu: Event Aalborg står for årets fedeste firma-julefrokost

Lækker julemenu fra Victors Madhus

Uden mad og drikke duer julefrokosten-helten ikke. Og med en julefrokost hos Event Aalborg får I en udsøgt julemenu fra Victors Madhus, som har fokus på den traditionelle julemad med et moderne twist.

Man kan vælge mellem en klassisk julemenu eller en juletapas.

I alle julefrokostpakker er der fri øl, vin og vand, som er udvalgt til menuen af vinhandler Sigurd Müller.

Og synes man ikke, at det er underholdende nok at høre på sidemandens historier og fortællinger, er det også muligt at bruge Event Aalborgs store ekspertise inden for al slags underholdning.

“Man kan eksempelvis tilkøbe et hyggeligt liveband, der kan spille under maden eller et underholdende indslag med en komiker, der forbereder et skræddersyet indslag til den enkelte virksomhed,” siger Matias Drejer.

Book nu: Event Aalborg står for årets fedeste firma-julefrokost

Lækker cocktailbar i unikke rammer

Julefrokosten fås i tre forskellige prisklasser, og vælger du julefrokostpakke 2 eller Deluxe Pakken, får du også Fri Cocktailbar, hvor uddannede bartendere sørger for, at du kan smage på de gode gamle klassikere og nye, spændende drinks.

“Når klokken rammer 21.00 sørger vi for, at en dygtig DJ spiller op til dans, og han spiller helt frem til klokken 01.00.

Og når festen slutter – eller folk vil videre i byen – forlader man bare lokalerne, og så sørger vi får afrydning, oprydning og rengøring,” forklarer Matias Drejer.

Book nu: Event Aalborg står for årets fedeste firma-julefrokost

Book julefrokosten med det samme

Har din virksomhed endnu ikke styr på årets julefrokost?

Grib muligheden og gør det let for dig selv: Kontakt Event Aalborg – eller opfordr festudvalget på din arbejdsplads om at kontante Event Aalborg, så årets fest kan blive en realitet.

Event Aalborg tilbyder julefrokost-løsninger i både november og december.

Julefrokostpakken koster fra 749 kr. pr. kuvert.

Læs mere om julefrokost-løsningerne her.

Del artikel

Andre læser også