Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julefreden er sikret: Love Actually vender tilbage til Musikkens Hus

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom det nok er de færreste, der er gået i gang med årets juleforberedelser, så har Musikkens Hus allerede nu offentliggjort, at der skal sættes kryds i kalenderen på en helt bestemt dag i december.

Den tidsløse filmklassiker Love Actually vender nemlig tilbage som filmkoncert i Musikkens Hus.

Det er langt fra første gang, at koncerthuset har sikret sig rettighederne til at vise Love Actually in Concert – og billetterne er før blevet revet væk.

Nu melder Musikkens Hus igen ud, at rettighederne også er sikret sig til julen 2023. Så det er altså med at være hurtig, hvis den magiske oplevelse for du og din juleromance skal gentages i år.

Den 15. december forvandles koncertsalen igen til Musikkens Biograf – og med de røde stole og snehvide vægge burde juleromantikken være i (musikkens) hus.

Love Actually kan endda fejre sit 20. jubilæum i år som én af verdens helt store juleklassikere.

Du kan købe billetter til koncerten kl. 20 her.

Julefreden er sikret: Love Actually vender tilbage til Musikkens Hus

Stjernespækket juleklassiker

Love Actually er en stjernespækket film fra 2003 – med blandt andre Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant – der elegant former forelskelsens sårbarhed og intelligent, grotesk humor til en perle af julemagi.

Handlingen udfolder sig i en kold decembermåned i hjertet af London, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed.

Her møder vi den den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne. Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil.

Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse. 

Filmen orkestreres af Stockholm Concert Orchestra, der med sine 56 håndplukkede, skandinaviske musikere er kendt for et tårnhøjt kvalitetsniveau og har spillet rundt omkring i Nordens største arenaer i selskab med bl.a. Andrea Bocelli og Il Divo. 

Del artikel

Andre læser også