Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julefreden er sikret: Love Actually vender tilbage til Musikkens Hus

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom det nok er de færreste, der er gået i gang med årets juleforberedelser, så har Musikkens Hus allerede nu offentliggjort, at der skal sættes kryds i kalenderen på en helt bestemt dag i december.

Den tidsløse filmklassiker Love Actually vender nemlig tilbage som filmkoncert i Musikkens Hus.

Allerede sidste år sikrede koncerthuset sig helt eksklusivt rettighederne til at vise Love Actually in Concert i Sydnorge og Danmark – og billetterne blev revet væk.

Nu melder Musikkens Hus igen ud, at rettighederne også er sikret sig til julen 2018. Så det er altså med at være hurtig, hvis den magiske oplevelse for du og din juleromance skal gentages i år.

Den 15. december forvandles koncertsalen igen til Musikkens Biograf – og med de røde stole og snehvide vægge burde juleromantikken være i (musikkens) hus.

Du kan købe billetter til koncerten kl. 17 her og kl. 20 her.

Julefreden er sikret: Love Actually vender tilbage til Musikkens Hus

Stjernespækket juleklassiker

Love Actually er en stjernespækket film fra 2003 – med blandt andre Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant – der elegant former forelskelsens sårbarhed og intelligent, grotesk humor til en perle af julemagi.

Filmen foregår i London i december, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed: Der er den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne

Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil. Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse.

På scenen vil ét af Europas førende symfoniorkestre – Czech National Symphony Orchestra – fremføre musikken live.

Det tjekkiske orkester har bl.a. arbejdet med store navne som Sting, George Michael, Natalie Cole og selveste Plácido Domingo.

Til december står de klar til at give aalborgenserne én på juleoplevelsen.

Læs mere her.

Del artikel