Julebuffet og drikkevarer ad libitum: Book årets julefrokost på Café Frederiksberg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Idylliske Café Frederiksberg
Idylliske Café Frederiksberg

Vi har knap nok vinket farvel til den danske sommer, før vi skal til at tænke på, hvor årets julefrokost skal afholdes.

Hvis du vil være sikker på at kunne afholde julefrokosten på nogle af de mest populære steder i byen, skal du nemlig være ude i god tid.

På Café Frederiksberg oplever man således også stor efterspørgsel på den store julebuffet, som år efter år tiltrækker masser af gæster til de hyggelige lokaler i Vejgaard.

Drikkevarer ad libitum i fem timer

Café Frederiksberg er Aalborgs ældste værtshus på samme beliggenhed, og selvom Frede har næsten 120 år på bagen, er den meget mere, end blot et værtshus eller bodega med John Mogensen i jukeboksen.

Aalborgs største værtshus har nemlig også et bredt udvalg af festlokaler, som både har plads til store og små selskaber.

Festlokalerne er populære året rundt – hvad enten det gælder barnedåb, konfirmation, bryllup eller nytårsaften.

Men den tid på året, hvor der virkelig er rift om lokalerne på Frede er i julefrokostsæsonen, hvor den overdådige julebuffet med drikkevarer til en fast lav pris er et sikkert hit, både blandt firmaer og private selskaber.

Priserne starter ved 349 kr. pr. person for buffet inkl. øl, vand og vin ad libitum i fem timer. Du kan også blot vælge buffeten alene.

Når julemiddagen skal forbrændes, sørger Café Frederiksberg for, at du kan gøre det i festligt lag, når populære DJ CARPO spiller op til dans i musiklokalet fra klokken 22.00 – 03.00.

Hvis julefrokosten skal afholdes på Café Frederiksberg, skal du kontakte dem på tlf. 22424300 eller på mail frederiksbergselskaber@gmail.com.

Masser af fede shows i vente

Men Café Frederiksberg er og bliver også et sted med god musik.

Hen over hele året er der masser af livemusik på scenen, og i år er der steppet op med endnu flere udenlandske og ganske succesfulde show coverbands.

Resten af 2019 kan vi blandt andet se frem til Creedence Tribute d. 27. september (UDSOLGT), fed 90’er og 90’er fest med We Do Madonna d. 4. oktober, Bruce Springsteen cover E-street Jam d. 18. oktober, John Mogensen Jam d. 25. oktober, Byens Bedste J-dag d. 1. november og Pink Floyd by Timeshare d. 8. november.

Bliv Aalborg-mester i Karaoke 2019

For andet år i træk er Café Frederiksberg også vært for Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019”, og den første indledende runde var en stor succes.

“Det var et tårnhøjt niveau, som deltagerne viste, og stemningen var helt elektrisk,” fortæller konferencier og showmaster Johnny Hurup.

Den næste indledende runde finder sted i morgen fredag den 20. september, og der er stadig plads til flere deltagere.

Det er helt gratis at deltage, og tilmelding skal ske på tilmeld@gribmikrofonen.dk. Sangen du vælger at synge, skal blot være tilgængelig på YouTube.

Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel, som blandt andet består af repræsentanter fra MigogAalborg.

Skulle du gå hele vejen kan du se frem til en førstepræmie i form af et gourmet weekendophold for to personer til Hotel Amerika i Hobro.

Udover skønsang fra modige aalborgensere, byder fredag d. 20. september også på en optræden fra Britney Spears-kopien Michaela Weeks, som er en af Storbritanniens mest anerkendte og efterspurgte kopi-acts. Hun har optrådt med tv adskillige gange, og der bliver rig mulighed for at skråle med på alle de store hits.

Til finalen den 11.oktober har Café Frederiksberg hentet det helt store skyts ind i form af Ed Sheeran … eller i hvert fald så tæt på, som man kan komme.

Kieren as Ed Sheeran er uden tvivl noget af det nærmeste, man kommer den ægte Ed Sheeran lyd og du kan selvfølgelig se frem til alle de utallige hits.

Hvad: Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019
Hvor: Café Frederiksberg
Hvornår: 20. september (2. indledende runde) og 11. oktober (Finale)
Pris: Det er gratis at deltage. Entré for publikum: Indledende runder: 75 kr., Finale: 150 kr.

Du finder mere info her.

Få alt det fede udstyr: Ny butik er åbnet på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Forleden åbnede en helt ny butik i hjertet af Aalborg.

Mika er åbnet på Budolfi Plads, som har formået at tiltrække en lang række fede navne som Aktuel, Skagen Fiskerestaurant og BACO.

Mika har i den grad fat i tidens trends, og kommer til at skifte sortimentet i butikken ud tilpasset årstiderne. Her til sommer er der så fuldt fokus på hard stand up paddleboards og surf boards  – ikke de oppustelige.

De slår især på, at priserne er skarpe, hvor man sparer mellem 40-65% sammenlignet med lignende hard boards i øvrige Danmark.

Så hvis du går med en drøm om at komme helt tæt på eksempelvis delfinen i Østre Havn-området, så kan du købe udstyret her.

Tidligere jægersoldat

MIKA er en lille nordjysk virksomhed, der er startet ud fra det grundlæggende princip, at alle fortjener produkter i god kvalitet til overkommelige priser.

Det er Anders Gottlieb Boldsen og Mikkel Højsleth, som står bag Mika, men det er primært Anders man møder i butikken.

Han er tidligere jægersoldat, men springer nu ud som selvstændig.

“Jeg synes, det var et godt tidspunkt at blive selvstændig på. Det motiverer mig at have frihed og kunne realisere mine idéer.

Vi vil gerne yde kvalitet og service på et højt niveau, og det kan jeg ved at være her selv. Vi sælger også produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Det skal have vores eget kvalitetsstempel, og vi skal kunne se kunderne i øjnene også bagefter købet,” siger Anders Gottlieb Boldsen til MigogAalborg.

Både til nybegyndere og øvede

Han fortæller, at man kan komme ned i deres showroom på Budolfi Plads, ved siden af BACO, og se de forskellige boards, og tage en snak. Der er både til nybegyndere og øvede.

“Vi vil forene kvalitet og pris, så du som forbruger altid får den bedst mulige handel og personlige service uden nogen fordyrende mellemled.

Det er et løfte, vi kan stå ved, fordi vi forhandler direkte med producenterne, og dermed kan stå inde for både kvaliteten og produktionsforholdene,” forklarer Anders.

Lækre varer til gode priser

Han fortæller også, at de kommer til at finde tidens trends i løbet af sæsonerne.

“Vi springer til, når vi får mulighed for at sikre lækre varer til priser, hvor alle kan være med.

Derfor sælger vi lige nu kvalitets SUP Boards og Surfboards til vandsports-entusiaster.

Vi arbejder også på at opbygge et sortiment indenfor møbler, og hvem ved, hvad vi ellers får fingrene i,” forklarer Anders.

Hvad: Mika er åbnet
Hvor: Budolfi Plads
Læs mere på deres Facebook-side

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Laver de vildeste donuts: Realitystjerne åbner Bronuts-butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Først var det burger-krig. Nu kan vi glæde os til donut-krig lige her i Aalborg.

I sidste weekend åbnede Donut-shoppen på Boulevarden med masser af lækre donuts.

Men de får mere end kamp til stregen nu, kan MigogAalborg fortælle.

For en af de helt store spillere på den danske donut-scene har nu lokalerne på plads i byen.

Ejeren af den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Türker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Men nu har han brugt noget af berømmelsen på at skabe et ret skarp koncept. For Bronuts er et gigantisk hit i Aarhus, snart åbner de på Vesterbrogade i København, og så hedder Aalborg næste stop.

Rykker ind i Art by Me’s gamle lokaler

Det afslører Türker Alici selv på sin Instagram-story lagt på i dag lørdag eftermiddag.

Her ser man ham gå rundt i de tidligere Art by Me-lokaler på Dannebrogsgade 9.

“Vi er lige nu i Dobbelt A. Prøv lige at tjekke det her, det ligner vist den kommende Bronuts,” lyder det fra Türker.

Han viser så rundt uden for med facaden og inde i selve lokalerne.

“Vi er allerede nået rigtig langt. Vi har været så frække at tegne, så her får I en quick update.

Her kommer der produktionsområde, vores skabe kommer til at være her, montre her aflangt.

Kunderne kommer ind der, stiller sig i kø her, køber og går ud der. Meget nemt og simpelt,” forklarer han.

Screenshot fra Instagram story

Ligger godt i Vestbyen

MigogAalborg har ad flere omgange været i kontakt med Bronuts de seneste par uger, fordi rygterne om en snarlig Aalborg-åbning løb hurtigt.

De har ikke ønsket at kommentere officielt indtil i dag, hvor den ene medejer Türker Alici altså selv bekræfter det.

Hos EDC Erhverv der har lokalerne til udleje ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at Bronuts-kæden bliver de nye lejere.

Lejemålet er flot istandsat og er beliggende på en af Vestbyens mest attraktive placeringer på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade

Kendt for at eksperimentere

Bronuts er blevet ret så populært i Aarhus, og nu er det altså både København og Aalborg, der skal smage på deres vilde donuts.

De er nemlig især kendt for at eksperimentere helt vildt med deres donuts som bl.a. Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

Bronuts er i øvrigt sammensat af slangordene Bro’s og donuts. Så er det på plads.

Det er ikke engang et år siden, at Bronuts åbnede den første butik i Aarhus, og snart kommer man altså til at have steder i fire byer.

Åbningsdatoen ventes også at blive afsløret inden for kort tid.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Nyt udspil fra regeringen: Forsamlingsforbud kan hæves til 50 personer fra mandag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer ser ud til at blive hævet til 50 personer fra på mandag.

Det er regeringens udspil i et brev til partilederne i Folketinget. Det skriver både DR, TV 2 og Ritzau som alle er i besiddelse af brevet.

Men der vil være en række undtagelser, hvor endnu flere personer kan være samlet.

Det gælder alle arrangementer, hvor deltagerne “i det væsentlige” sidder ned, lyder det i regeringens udspil.

Det vil sige, at der fra mandag kan blive åbnet for blandt andet bryllupper og andre sommeraktiviteter.

Derudover skal det være muligt at afholde arrangementer med 500 siddende personer, og det gælder også Superligaen.

Et bryllup afholdt i en restaurant eller lignende, der står for mad og lokaler kan gå an, eller en generalforsamling afholdt i et konferencecenter.

Det skal også være muligt med sommeraktiviteter for børn og unge, der sidder ned.

Hæves til 100 personer i juli

Derfra er det ifølge udspillet planen, at forsamlingsforbuddet hæves til 100 personer fra 8. juli, og i august skal det så hæves til 200 personer.

Hvis regeringens udspil bliver til virkelighed vil det betyde, at det også vil være muligt at holde fx en konference med siddende deltagere eller lignende, samt at idrætten eksempelvis Superligaen, kan samle op til 500 personer til kampene.

Her er det et krav, at tilskuerne sidder ned, skriver statsminister Mette Frederiksen i brevet ifølge DR og Ritzaus Bureau.

Politiet skal stadig have mulighed for at nedlægge opholdsforbud, hvis det står til regeringen.

De opholdsforbud har været taget i brug et par gange i løbet af coronakrisen, fordi der har været for mange personer forsamlet på ét sted – blandt andet i Københavns nordhavn og på Islands Brygge.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her