Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julebuffet og drikkevarer ad libitum: Book årets julefrokost på Café Frederiksberg

Af Emil Kjær Jørgensen
Idylliske Café Frederiksberg
Idylliske Café Frederiksberg

Vi har knap nok vinket farvel til den danske sommer, før vi skal til at tænke på, hvor årets julefrokost skal afholdes.

Hvis du vil være sikker på at kunne afholde julefrokosten på nogle af de mest populære steder i byen, skal du nemlig være ude i god tid.

På Café Frederiksberg oplever man således også stor efterspørgsel på den store julebuffet, som år efter år tiltrækker masser af gæster til de hyggelige lokaler i Vejgaard.

Drikkevarer ad libitum i fem timer

Café Frederiksberg er Aalborgs ældste værtshus på samme beliggenhed, og selvom Frede har næsten 120 år på bagen, er den meget mere, end blot et værtshus eller bodega med John Mogensen i jukeboksen.

Aalborgs største værtshus har nemlig også et bredt udvalg af festlokaler, som både har plads til store og små selskaber.

Festlokalerne er populære året rundt – hvad enten det gælder barnedåb, konfirmation, bryllup eller nytårsaften.

Men den tid på året, hvor der virkelig er rift om lokalerne på Frede er i julefrokostsæsonen, hvor den overdådige julebuffet med drikkevarer til en fast lav pris er et sikkert hit, både blandt firmaer og private selskaber.

Priserne starter ved 349 kr. pr. person for buffet inkl. øl, vand og vin ad libitum i fem timer. Du kan også blot vælge buffeten alene.

Når julemiddagen skal forbrændes, sørger Café Frederiksberg for, at du kan gøre det i festligt lag, når populære DJ CARPO spiller op til dans i musiklokalet fra klokken 22.00 – 03.00.

Hvis julefrokosten skal afholdes på Café Frederiksberg, skal du kontakte dem på tlf. 22424300 eller på mail frederiksbergselskaber@gmail.com.

Masser af fede shows i vente

Men Café Frederiksberg er og bliver også et sted med god musik.

Hen over hele året er der masser af livemusik på scenen, og i år er der steppet op med endnu flere udenlandske og ganske succesfulde show coverbands.

Resten af 2019 kan vi blandt andet se frem til Creedence Tribute d. 27. september (UDSOLGT), fed 90’er og 90’er fest med We Do Madonna d. 4. oktober, Bruce Springsteen cover E-street Jam d. 18. oktober, John Mogensen Jam d. 25. oktober, Byens Bedste J-dag d. 1. november og Pink Floyd by Timeshare d. 8. november.

Bliv Aalborg-mester i Karaoke 2019

For andet år i træk er Café Frederiksberg også vært for Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019”, og den første indledende runde var en stor succes.

“Det var et tårnhøjt niveau, som deltagerne viste, og stemningen var helt elektrisk,” fortæller konferencier og showmaster Johnny Hurup.

Den næste indledende runde finder sted i morgen fredag den 20. september, og der er stadig plads til flere deltagere.

Det er helt gratis at deltage, og tilmelding skal ske på tilmeld@gribmikrofonen.dk. Sangen du vælger at synge, skal blot være tilgængelig på YouTube.

Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel, som blandt andet består af repræsentanter fra MigogAalborg.

Skulle du gå hele vejen kan du se frem til en førstepræmie i form af et gourmet weekendophold for to personer til Hotel Amerika i Hobro.

Julebuffet og drikkevarer ad libitum: Book årets julefrokost på Café Frederiksberg

Udover skønsang fra modige aalborgensere, byder fredag d. 20. september også på en optræden fra Britney Spears-kopien Michaela Weeks, som er en af Storbritanniens mest anerkendte og efterspurgte kopi-acts. Hun har optrådt med tv adskillige gange, og der bliver rig mulighed for at skråle med på alle de store hits.

Til finalen den 11.oktober har Café Frederiksberg hentet det helt store skyts ind i form af Ed Sheeran … eller i hvert fald så tæt på, som man kan komme.

Kieren as Ed Sheeran er uden tvivl noget af det nærmeste, man kommer den ægte Ed Sheeran lyd og du kan selvfølgelig se frem til alle de utallige hits.

Hvad: Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019
Hvor: Café Frederiksberg
Hvornår: 20. september (2. indledende runde) og 11. oktober (Finale)
Pris: Det er gratis at deltage. Entré for publikum: Indledende runder: 75 kr., Finale: 150 kr.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også