Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede præmier og julestemning: Kom til julebanko på Gammeltorv

Af Nathalia Hentze Nielsen

Julen har bragt velsignet banko …

… og du er inviteret!

Torsdag den 2. december kl. 18.00 afholder Ungdommens Røde Kors Aalborg deres årlige julebanko.

Udover muligheden for at vinde en masse fede præmier, kan du også tanke godt op på julehyggen samtidig med, at du støtter børn og unge i byen.

Det er et vaskeægte win-win i vores bog.

Begivenheden finder sted i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4, hvor de mange frivillige fra organisationen i bedste nisseånd vil stå klar til at uddele præmier fra mere end 30 nordjyske virksomheder til de heldige bankospillere.

“Vi har rigtig god erfaring med dette juleevent. God opbakning fra lokale virksomheder, flot fremmøde af bankospilere og fantastisk stemning.

Vi håber igen i år at kunne samle penge ind til  aktiviteter for udsatte børn og unge i Aalborg, alt imens vores bankogæster har en hyggelig aften,” fortæller Kristine, der er eventansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg.

Fantastisk stemning, kaffe og kage

Foruden chancen for at vinde præmier fra de mange spændende nordjyske virksomheder, vil der også være mulighed for at fuldende den hyggelige bankostemning med kage eller en varm kop kaffe, som kan tilkøbes til arrangementet.

Alle pengene vil gå ubeskåret til Aalborgs børn og unge. 

Til at holde styr på Gamle Ole, de to tynde drenge og de vilde svaner, vil den talentfulde sangerinde Mai Skytte og Niels Skovmand stå klar og sørge for at alle de vigtige tal kan høres klart og tydeligt.

Spillepladerne kan købes ved indgangen til arrangementet, hvor én plade har seks spil og koster 60 kr., eller du kan øge dine vinderchancer og købe to plader for 100 kr. 

Der er 150 pladser til det populære arrangement, som går efter ’først-til-mølle’ princippet, så tag din familie, venner, veninder eller kæresten i hånden og kom i god tid. 

Læs mere om julebanko her.

Hvad: Julebanko med præmier
Hvor: Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4
Hvornår: 
2. december, kl. 18.00