Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træt af sommer?: Her får du jul hele året

Af Stine Kjølby Christensen

Kommentarfeltet var rødglødende, da vi tidligere på ugen kunne afsløre, at Billigblomst var ved at gøre klar til årets juleudstilling.

Der findes nemlig to typer af mennesker: Dem, der synes, at julen kun burde vare en enkelt dag – og dem, der synes, at julen helst skulle vare hele året (… og måske nogle midt i mellem).

Uanset om du er den ene eller den anden, har vi her en nyhed, som du ikke må lade din røde tud passere forbi.

Jul hele året

Hos Aalborg Bibliotekerne har man nemlig skabt en “hemmelig hule” på første sal, som du enten kan vælge at holde dig langt væk fra – eller løbe imod, hvis du er træt af sommer, sol og korte kjoler.

På loftet sidder nissen nemlig bogstaveligt talt, hvor biblioteket har indrettet en afdeling, der mildest talt er indhyllet i julestemning – selvom kalenderen stadig siger juli måned.

Træt af sommer?: Her får du jul hele året
Træt af sommer?: Her får du jul hele året

Udover et væld af julepynt, grantræer og indpakkede bøger hængende ned fra loftet, finder du på hylderne i “Jul hele året” et væld af julebøger til alle aldre, jule-CD’er og LP’er og alt, hvad der ellers findes inden for julegenren.

Det hele kan både nydes i læsesalen, men naturligvis også lånes med hjem.

Træt af sommer?: Her får du jul hele året

Mens vi beundrede afdelingen, kom der for eksempel en aalborgenser forbi og snuppede en Pyrus’ CD med hjem til weekenden. Nice choice, bro!

“Jul hele året” er ikke kun et sted for nostalgiske julefans, men også et tilflugtssted for dem, der trænger til et roligt arbejdsmiljø.

Her kan man nemlig slå sig ned med sin bærbare computer og ellers dykke ned i sit arbejde i fred og ro … i hvert fald lige indtil, at den næste juleentusiast kommer og skriger af ren og skær fryd.

Træt af sommer?: Her får du jul hele året

Del artikel

Andre læser også