Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær opmærksom: Jomfru Ane Gade spærres i flere dage

Af Lærke Holst Thomsen

Opdateret klokken 12.25: Vi har været i kontakt med Nordjyllands Politi, som oplyser at Jomfru Ane Gade udelukkende spærres for gennemkørsel. Det vil altså stadig være muligt at gå igennem til fods. Der vil blive sat nye skilte op i gågaden snarest med den rette information.

Panik! Har du også set det store gule skilt, der er sat op midt i gågaden fredag morgen, hvor der står, at Jomfru Ane Gade snart bliver spærret?

Hvis du og dine venner har kridtet danseskoene og set frem til en fredagsfest i Aalborgs største festgade, så må du altså tage på et brunt værtshus og sætte gang i jukeboxen i stedet for….

Eller hvad?

Begrænset tidsrum

Det ville selvfølgelig være helt katastrofalt for de festglade unge og særligt Gadens diskoteker, hvis de skulle holde lukket om aftenen og natten.

Den ikoniske Gade er kun spærret i perioden mandag d. 2. oktober til og med torsdag d. 5. oktober fra kl. 7-18 – og det er kun for gennemkørsel, at den er spærret. Derfor kan man stadig gå igennem gaden til fods.

Vær opmærksom: Jomfru Ane Gade spærres i flere dage

Inden for dette tidsrum henviser Kommunen i stedet for til, at man benytter Vesterå, hvis man har varekørsel eller lignende.

Så frygt ej! Der er altså stadig håb for fredagsøl, basarm og frække dansetrin til byens unge i Gaden.


Aalborg Kommune oplyser at afspærringen skyldes, at der skal transporteres en stor lift ind i Jomfru Ane Gade, som skal lave servicetjek på Politiets kameraer.

Del artikel

Andre læser også