Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melder ud: Gaden åbner igen med restriktioner

Af Emil Kjær Jørgensen

“Jomfru Ane Gade må åbne igen på torsdag”

Så kort og kontant er udmeldingen fra Jomfru Ane Gade i en pressemeddelelse, som altså fortæller, at den famøse festgade igen åbner nu på torsdag d. 17. juni.

Det skriver Henrik Foget Jensen, CEO for Zwei Grosse Bier Bar og som har været repræsentant for Jomfru Ane Gade på mange af de pressemøder, som har været afholdt i Aalborg om corona-situationen.

Efter et møde i Epidemiudvalget oplyste erhvervsminister Simon Kollerup (S) tidligere på måneden, at Gaden ville være lukket fra 3. juni og 14 dage frem på grund af øget smitte blandt de unge.

De 14 dage er nu gået, og da smittetalene er på vej ned, har Jomfru Ane Gade altså fået lov til at genåbne med grønt lys fra myndighederne.

Åbner med restriktioner

For at støtte op omkring at Corona situationen fortsat skal tages alvorligt, specielt hos de unge, åbner Jomfru Ane Gade op med følgende restriktioner:

“De næste 14 dage skal alle gæster ved udendørsservering på vores terrasser have Coronapas – dog først efter kl. 18.00

I første omgang er reglen gældende i 14 dage, hvorefter der er mulighed for den bortfalder igen.”

På torsdag inviterer Jomfru Ane Gade sammen med Aalborg kommune, Styrelsen for Patientsikkerheds testambassadører ”DE BLÅ VESTE” ind i Gaden, hvor de kan sprede det gode budskab om ”test før fest” – de vil også være at finde på havnefronten og andre stratetiske lokationer i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også