Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3600 kvm boligunivers: JKE og Garant inviterer til kæmpe Åbent Hus

Af Emil Kjær Jørgensen

Næsten uanset hvad du mangler til boligen, er der god grund til at tage vejen forbi toppen af Skalborg Bakke på lørdag, den 7. oktober, fra 10.00 – 15.00.

Her inviterer JKE Aalborg og Garant Aalborg nemlig til en ægte verdensnyhed på hele 3600 kvm.

Under navnet Boligbyen på Bakken byder de velkommen til en kæmpe inspirationsdag, hvor du kan få den bedste faglige rådgivning, fantastiske tilbud, lækre smagsprøver, og MEGET mere – samlet ét sted.

Glæd dig bl.a. til – 25 % på alle køkkener hos JKE Aalborg og 25 – 60 % rabat på tæpper, gulve, og gardiner hos Garant Aalborg.

3600 kvadratmeter boliginspiration i vente

Da JKE Aalborg i april 2022 slog dørene op til en kæmpe Flag Ship Store på hele 900 kvm, blev de samtidig helt tætte naboer med Garant Aalborg.

Ja, faktisk så tætte, at man kan gå direkte fra den ene butik til den anden – uden at bekymre sig om hverken regnvejr eller irritationen over at skulle finde en ny parkeringsplads.

“Garant Aalborg kan fejre 120 års jubilæum i år, og vi har en masse nyheder klar i butikken, så vi synes, det er en god anledning til at slå kræfterne sammen og invitere til et kæmpe Åbent Hus, hvor man virkelig kan blive inspireret og få en oplevelse,” forklarer Claus fra JKE Aalborg.

Alle besøgende kan se frem til hele 3600 kvadratmeters boliginspiration, der bare venter på at blive indtaget af nysgerrige sjæle.

3600 kvm boligunivers: JKE og Garant inviterer til kæmpe Åbent Hus

2 x 60 års jubilæum fejres med et brag

Garant Aalborg er en af landets største Garant-butikker, og den bygger på et stærkt, aalborgensisk fundament.

Engang skulle du købe gardiner ved Gardin Eriksen og tæpper hos Tæppeeksperten, men i dag er butikkerne slået sammen til Garant Aalborg, der specialiserer sig i tæpper, gulve og gardiner under ét og samme tag.

Gardin Eriksen og Tæppeeksperten ville hver især kunne fejre 60 års jubilæum i år – så Garant Aalborg inviterer naturligvis til 120 års fødselsdag i weekenden.

“Det skal fejres, så gæsterne kan se frem til en masse besparelser. Man kan spare mellem 25 – og 60 % på alt lige fra tæpper til gulve, og gardiner.

Derudover tilbyder vi naturligvis en masse godt til ganen i løbet af dagen – i samarbejde med JKE. Gæsterne kan glæde sig til kaffe og kage, små tapasanretninger, sliders, slik og meget andet godt til ganen,” forklarer Jan Engmark fra Garant Aalborg.

3600 kvm boligunivers: JKE og Garant inviterer til kæmpe Åbent Hus
Foto: Garant Aalborg

Oplev flere nyheder på dagen

De gode nyheder står også i kø i nabolokalerne hos JKE Aalborg.

Her kan man få – 25 % på køkkener, og på dagen kan du opleve to vaskeægte nyheder.

Du kan nemlig se de to helt nye køkkenmodeller, Nordic Cubic og Nordic Vintage, der er designet i samarbejde med den legendariske TV-personlighed og interiørdesigner Halvor Bakke.

3600 kvm boligunivers: JKE og Garant inviterer til kæmpe Åbent Hus
Foto: Simone Kjølby Christensen

Den første nyhed er Nordic Cubic, hvor du bl.a. får en rammelåge, der er gentænkt i moderne stilrent design.

Du kan også opleve Nordic Vintage, der har klare referencer til gammel klassisk luksus. Den er til dig, der er træt af de glatte minimalistiske overflader, og som ønsker noget mere historie og struktur.

“Modtagelsen af Nordic-serien er gået over al forventning, og vi er glade for, at vi endelig kan vise det frem i vores flotte rammer her i Aalborg,” forklarer Claus fra JKE.

Vi har besøgt JKE Aalborg op til flere gange, og vi bliver mere og mere begejstrede hver gang, vi lægger vejen forbi.

Her er der nemlig plads. Plads til at gå rundt og snuse, plads til hyggen, plads til at lade sig inspirere – og plads til at drømme.

3600 kvm boligunivers: JKE og Garant inviterer til kæmpe Åbent Hus

“På lørdag stiller vi talstærkt op med vores kompetente hold af erfarne eksperter, som er klar til at give den helt rette rådgivning.

Hvis man blot har lyst til at gå og kigge og blive lidt inspireret, er man naturligvis også mere end velkommen,” slutter Claus.

Bolugbyen på Bakken finder sted på lørdag den 7. oktober fra kl. 10.00 – 15.00 på Skalborg Bakke hos JKE Aalborg og Garant Aalborg.

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også