Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk grillbar kan blive din: Jin Shing er sat til salg

Af Michael Qureshi

For nogen ligger restauranten på den “forkerte” side af Fjorden.

Men hvis man er fra Aalborg og omegn, så kender man selvfølgelig grillbaren Jin Shing på Hjørringvej i Nørresundby.

Man har formentlig også smagt deres burger med den legendariske dressing, som også sælges i nordjyske supermarkeder.

Eller deres bøfsandwich, hvor burgeren bader i brun sovs.

I år er det 23 år siden, at brødrene Hung Han Tang og Hung Chanh Tang overtog Jin Shing fra deres forældre.

Men det kan også være sidste år med dem i spidsen. For Jin Shing er nemlig sat til salg på restaurantmarkedet.

Legendarisk grillbar kan blive din: Jin Shing er sat til salg

Skal køre videre med samme koncept

Det bekræfter Hung H. Tang over for MigogAalborg.

“Det er lidt en test for at se, hvilke muligheder der er.

Den skal ikke sælges for enhver pris, men det er klart, at vi lægger mange arbejdstimer i det, og det kunne også være fint at prøve noget, hvor man ikke arbejder lige så mange timer,” siger han til MigogAalborg.

Han understreger, at hvis Jin Shing skal sælges, så skal det være til nogen, som vil videreføre den i samme ånd og på samme niveau.

“Det skal være nogen, som vil køre videre med samme koncept. Ellers er det ikke interessant at afhænde den,” forklarer han.

Prisen bliver på 12 mio. kr., når den officielt sættes til salg på Ejendomstorvet mandag.

I 1985 åbnede forældrene grillbaren på Hjørringvej i Nørresundby.

Det er en præstation i sig selv, at en grillbar kan holde sig kørende i mere end 37 år med mere moderne gastronomiske tider i Danmark.

Endnu mere imponerende, at Jin Shing år efter år afleverer et årsregnskab med millionoverskud.

“Folk kommer for den gode imødekommende service, og man får rigtig meget mad for pengene her. Vi har rigtig mange stamkunder, og det er et stort skulderklap.

For hvis gæsterne kommer igen, så betyder det jo, at de har haft en god oplevelse,” fortæller Hung Han Tang med et stort smil.

Del artikel