Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fucker med din hjerne: Jan Hellesøe klar med nyt show i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: PR
Foto: PR

Hele Danmarks psykologiske manipulator, Jan Hellesøe, har gennem årtier tryllebundet danskernes sind.

Nu inviterer han publikum med på en rejse ind i sindet, der vil efterlade dem med ny viden om deres partner, kollega, chef, ven – og ikke mindst dem selv.

Jan Hellesøe kommer nemlig til Aalborg med showet ’Et Foredrag’. Det sker i Aalborg Kongres & Kultur (AKKC) 2. og 9. april 2024.

Det vildeste show i vente

Hypnotisør, illusionist og psykologisk manipulator, Jan Hellesøe, træder ud af skyggerne for at dele nogle af sine mest grundlæggende indsigter efter års mestring af kunsten at forstå og bevæge mennesker.

Gennem årtier med at tryllebinde danskernes sind har Jan Hellesøe samlet en perlerække af visdom, som han nu afslører på scenen, når han gæster AKKC 2. og 9. april 2024 kl. 18 med ’Et Foredrag’.

Han inviterer publikum med på en rejse ind i sindet, der vil inspirere dem til at se anderledes på sig selv, på deres medmennesker og på verden omkring dem – han vil gøre publikum til en bedre menneskekender.

Fucker med din hjerne

Jan Hellesøes enestående evner i mental manipulation har ført ham til flere succesfulde tv-programmer. I 2013 fik han sin egen programserie på DR med titlen ’Fuckr med dn hjrne’, der tager seerne rundt til en række uforståelige eksperimenter, hvor hjernen og synet konstant bliver udfordret.

Sammen med livsstilsekspert Anne Glad medvirkede han også i programmet ’Manipulator’, der gør danskerne klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Her henter de viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen.

Senest er han aktuel i portrætprogrammet ’I hjernen på stjernen’ på DR sammen med psykolog og tv-vært Josefine Høgh, hvor de portrætterer fem kendte danskere.

Jan Hellesøe og Josefine Høgh giver hovedpersonen stof til eftertanke gennem spektakulære iscenesættelser, hvor de sammen lægger et puslespil ud af gæstens relationer, minder, sorger, tanker og følelser.

Når Jan Hellesøe går på scenen i AKKC, kan publikum forvente at blive udfordret, mens de bliver underholdt – for Jan Hellesøe er klar til at forbløffe dem med magiske oplevelser.

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også