Jagten på Danmarks Hotdog konge: Hvor mange kan du kværne?

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er kvalifikationen til årets finale i DM i Hotdogsspisning i fuld gang.

Finalen afholdes atter her i Aalborg ved et kæmpe event på Gl. Torv den 1. juni. Hvis du selv mener, at du er ret ferm til at kværne hotdogs, så er det nu, at du skal vise dit værd.

Frem til den 13. maj kan du kvalificere dig til DM-finalen.

Det kræver, at du kommer til tops på din lokale grillbar som er med i Steff Houlbergs DM i Hotdogspisning. Hver hotdog skal bestå af en ristet pølse med minimum to striber ketchup, sennep eller remoulade og minimum en slags løg.

To steder i Aalborg og andre lidt uden for

I Aalborg er der to steder, hvor du kan kvalificere sig.

Kører du lidt uden for Aalborg er der også to dejlige steder, der serverer “død indianer med tæppe og hele krigsmalingen” nemlig i Klarup og Arden.

I Aalborg er det Maxi Grill på Hadsundvej og i Den Goe’ Pause i Silvan på Håndværkervej. Se sidst i artiklen alle de steder, du kan kvalificere dig i Nordjylland.

Der er dog et lille problem ved Maxi Grill. For her har den regerende femdobbelte Danmarksmester Ruben Mikkelsen allerede været forbi. I kvalifikationen har han taget 23 hotdogs på 15 minutter, og den bliver ret svær at slå.

Aalborg har nemlig en hotdogkonge af rang.

Ruben Mikkelsen er navnet, og han har hele fem gange i træk vundet DM i Hotdogspisning, som efterhånden har slået sig godt og grundigt fast i danskernes bevidsthed. Så det er nok ikke på Maxi Grill, at du skal satse på dine evner, hvis du vil i finalen.

I finalen sidste år kørte Ruben hele 36 hotdogs igennem på et kvarter.

Ruben vandt atter finalen sidste år på hjemmebane

Præmier til lokale vindere og 20.000 rejsegavekort til vinderen

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil, samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 1. juni i Aalborg til et kæmpe event på Gammel Torv. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende formål.

I år er det Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Fra 16. april – 13. maj er der åbent for kvalifikationen hos Steff’s Place.

Her er de steder, hvor du kan vinde lokale præmier eller endda kvalificere dig til DM finalen 1. juni

Adresserne på stederne kan du finde her

Aalborg
Maxi Grill
Den Goé Pause i Silvan

Klarup
Klarup Grill

Arden
Madværkstedet

Løgstør
Brokiosken Aggersund

Sæby
Big Burger

Frederikshavn
Frederikshavner Grillen

Brovst
Den Fodkolde

Nykøbing M
Klostertorvets Pølsevogn

Aars
Flyvepladsens Grill Café