Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Italiensk og lækkert: Vinbar lancerer nyt frokostkoncept

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom foråret lader vente på sig, er der heldigvis alternative måder, hvorpå vi kan indhente lidt feriestemning her i Aalborg.

På Budolfi Plads har Quist Wine netop lanceret et nyt koncept, der bringer en smule af Italien til Nordens Paris.

Den kommende lørdag inviterer de til en italiensk frokost på adressen, der normalt primært serverer spændende vine med udvalgte snacks.

“Vores ambition strækker sig ikke til at være hverken café eller restaurant, men for at aalborgenserne kan starte deres besøg hos os lidt tidligere, vil vi afprøve dette nye frokostkoncept,” forklarer Kim Quist, indehaver af Quist Wine.

Klassiske, italienske retter

Idéen opstod efter vinbarens besøg af Eva Ravnbøl i slutningen af sidste år, hvor hun præsenterede sin nye kogebog “Guds eget køkken”, der er inspireret af Italien.

Derfor er menuen hos Quist Wine også inspireret af Eva Ravnbøls kogebog.

“Det gav rigtig god mening at finde inspiration i Evas kogebog, og derfor vil vores kok trylle nogle nemme italienske retter frem.

Vi starter med Zuppa di Pomodoro, en italiensk tomatsuppe, på lørdag,” tilføjer han.

Menuen for de kommende lørdage er allerede fastlagt, så gæsterne kan booke sig ind på de lørdage, de synes lyder mest lækre.

9. marts: Zuppa di Pomodoro (Tomatsuppe)
En velsmagende tomatbaseret suppe.

16. marts: Stracotto (Simreret med oksekød i tomatsauce)
En ret, hvor oksekødet simrer længe i en krydret tomatsauce. “Stracotto” oversættes ofte som “Overmør”, hvilket indikerer, at kødet er tilberedt med vilje for at blive mørt.

23. marts: Polpette al Sugo (Kødboller i tomatsauce)
Kødboller serveret i en rig tomatsauce. En klassisk ret, som nogle mener har rødder helt tilbage til det antikke Rom.

Kun 100 kr.

Til de italienske retter er der naturligvis særligt udvalgte vine, der matcher menuen perfekt.

“Vin er vores ekspertise, så fokusset er også på vine til frokosterne.

Nu har vi blot givet folk muligheden for at supplere vinen med noget lækker, italiensk mad,” siger Kim Quist.

En frokost på Quist Wine koster 100 kr. og kan bookes enten via telefon: 29 69 16 64 eller hjemmesiden.

Når du booker, tilføjer du blot i kommentarfeltet, at du kommer for at nyde frokostkonceptet.

Del artikel

Andre læser også