ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skræddersyede IT-services: Progressive åbner afdeling i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Her på MigogAalborg elsker vi at fortælle om alle de positive ting, der gør Aalborg til verdens fedeste by at bo og leve i.

Vi er på mange måder inde i en rivende udvikling; flere og flere vælger at flytte til byen, spændende restauranter åbner, nye flotte byrum skyder frem og så vælger flere og flere virksomheder at kigge mod Aalborg og Nordjylland for at være en del af den spændende udvikling, som byen og hele regionen er inde i.

Nu kan vi afsløre, at vi får endnu en markant virksomhed til byen.

Den danske IT-virksomhed Progressive melder deres ankomst i Nordens Paris, hvor de vil have tilstedeværelse i Gug i Aalborg SØ.

Virksomheden er oprindeligt startet i Herlev i 1999, siden hen udvidede de til Århus, og nu er de klar til at tilbyde deres skræddersyede it-services og drift til mindre og mellemstore virksomheder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Lokal forankring er nøglen

Progressive får flere og flere henvendelser fra firmaer i Nordjylland, og derfor er det helt oplagt, at de nu åbner en afdeling i regionens hovedstad.

“I dag har jeg eksempelvis kundemøder i både Frederikshavn, Læsø og Sæby,” fortæller Hans Christian Eriksen, salgsdirektør i Progressive, da vi fanger ham til en snak om, hvorfor de har valgt at åbne en afdeling i Aalborg.

“To af vores helt centrale kerneværdier er nærvær og de gode relationer, og vi vil gerne være tæt på, hvor kunderne er – både fysisk og i forhold til de IT-services, som de har brug for.

Det er også min helt klare opfattelse, at vores forretnings-DNA om ordentlighed, professionalisme og ærlighed er noget, som passer ind i den nordjyske mentalitet,” fortsætter han.

Med udvidelsen til Nordjylland dækker Progressive nu geografisk det meste af Danmark, og de over 100 medarbejdere står klar til at hjælpe kunderne med hjælp 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Skræddersyede IT-services: Progressive åbner afdeling i Aalborg

Servicerer IT-driften i 180 7-Eleven butikker

Apropos at have åbent 24 timer i døgnet, så gør den landsdækkende kæde 7-Eleven brug af Progressives professionelle og skræddersyede IT-services.

“De har 180 forretninger over hele landet, hvor mange af dem også servicerer DSB-kunder, så det stiller ekstremt store krav til vores servicedesk.

Hvis der står en i Aalborg klokken 02.00 om natten, der lige pludselig ikke kan få sine pølsehorn, fordi betalingssystemet ikke virker, så er det vigtigt, at vi kan hjælpe her og nu,” forklarer Hans Christian.

Progressive kan hjælpe med alle slags IT-løsningerne – lige fra strategi til hardware, WIFI, cloud, drift og MEGET mere.

“IT er en kompleks affære for de fleste, men man kan trygt overlade alle de svære valg og sikkerhedsmæssige spørgsmål i hænderne på vores dygtige eksperter.”

Det bedste fra to verdener

Progressive besidder allerede den nordjyske beskedenhed, for de er ikke meget for at rose dem selv. De lader resultaterne tale for sig selv.

Men presser man Hans Christian lidt på, hvad det gør Progressive særlige, er han ikke i tvivl:

“Jeg ser det som en klar styrke, at vi er det jeg vil kalde for ‘mellemstore’. Så har vi nemlig det bedste fra to verdener. Da vi er omkring 100 medarbejdere har vi et stort hold, hvor der er eksperter inden alle områder, men vi er samtidig så “små”, at vi er ekstremt fleksible og uden tunge processer.

På den måde kan vi skræddersy løsningerne til den enkelte virksomhed,” siger Hans Christian.

Hvis du som virksomhed eksempelvis har brug for Progressive til at drive din virksomheds IT-systemet og assistere med brugersupports, så arbejdes der hurtigt og professionelt.

“Mange af os kender nok skrækscenariet med, at man får en besked om, at teknikeren kommer om fire uger, og mellem 8-20. Sådan ønsker vi – med al respekt – ikke at være,” fortæller Hans Christian.

Den nordjyske mentalitet skinner igennem

Progressive har oplevet en stor vækst de seneste år.

En af dem, der er blevet en del af holdet på Progressive er Aalborg-drengen Andreas Østergaard, der er ny Client Manager.

“Jeg er blevet taget sindssygt godt imod af mine kollegaer, og den måde vi behandler hinanden på internt, er også den måde vi behandler vores kunder på.

Jeg kommer jo selv med den nordjyske mentalitet, og den passer virkelig godt ind i Progressive, hvor der er højt til loftet, og en høj grad af ærlighed, godt humør og professionalisme,” fortæller Andreas.

Med tilstedeværelsen i Aalborg ser Progressive frem til et godt og tæt samarbejde med lokale virksomheder i Nordjylland.

Du kan finde mere info om Progressive her.

Del artikel