Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev fordelene ved ekstern IT-support til virksomheder

Af Anders Larsen

Mange virksomheder oplever, at de ikke får den optimale support til deres IT-løsninger. Det er både spild af tid, penge og arbejdskraft, når systemerne driller, og problemerne kan opstå, når du har allermest brug for velfungerende IT-systemer. 

Annoncør betalt indhold leveret af Mariendalit.dk

Hos Mariendal IT får du altid support til dine IT-løsninger, der skaber stor værdi for din virksomhed. De yder altid teknisk support til din virksomhed, når du har brug for det.

For både små, mellemstore og store virksomheder er det en fordel at outsource IT-driften. Økonomisk kan det bedst svare sig at have en ekstern partner, der står til din rådighed, når du har brug for det.

Her kan du læse meget mere om, hvordan Mariendal ITs support kan skabe værdi for din virksomhed.

Gem din virksomheds arbejde i skyen med Microsoft Cloud

Både små, mellemstore og store virksomheder oplever allerede de mange fordele ved at flytte dele af eller hele virksomhedens infrastruktur op i skyen. Microsoft Cloud sørger for, at jeres data og informationer er tilgængeligt for alle i virksomheden. 

Du får alle de velkendte programmer med de mest populære løsninger. Microsoft har stor succes med deres cloud-løsninger, hvor du får programmer som Sharepoint, Office og Exchange, som du kender dem.

Den rette serverløsning til din virksomhed er fysisk eller virtuel

For alle virksomheder er det vigtigste, at alle i virksomheden har nem adgang til alle data og filer. Med den rette serverløsning i din virksomhed, får I en hardware, der lagrer alt jeres data. Du får valget mellem en fysisk eller virtuel server. 

Den fysiske server er en computer, der placeres i din virksomhed. Her kan alle dine medarbejdere få adgang til virksomhedens data, og det er kun dig og udbyderen, der har adgang til serveren. Her er der masser af plads til alle virksomhedens mange filer og data, og er derfor særligt egnet til store virksomheder. 

Den virtuelle server fungerer på samme måde. Den eneste forskel er, at den virtuelle server befinder sig i en fysisk server, hvor du deler pladsen med andre virksomheder. Dette er en økonomisk fornuftig løsning, fordi du slipper for vedligeholdelse og drift.

Uanset hvilken løsning, der passer din virksomhed bedst, er det selvfølgelig Mariendal IT der står for driften af din server.

Derudover har Mariendal IT eget hostingcenter!