ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En sød sommernyhed: Nu kan du få iskaffe med softice og chokoladesovs

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi kan ikke benægte det…

Vi elsker iskaffe her på redaktionen!

Og hver gang ét nyt sted i byen introducerer deres variant af den fantastiske sommerdrik, hopper vi gladeligt derned for at prøve den.

Nu er der så nyt på iskaffe-fronten igen, og det er overordentligt god timing med henblik på, at vi næste uge får en hedebølge i hele landet.

Det er Isværftet, der har gang i kaffemaskinen, og da de jo er én af byens fremmeste iscafèer, er det ikke en hvilken som helst iskaffe, de har lavet.

Iskaffe lavet med … is

Deres Isværftets Iskaffe laves på et shot espresso og blandes med både chokoladesovs, vanilje softice (selvfølgelig fra Ryå) og iskold mælk.

Det er dermed en bogstavelig version af en iskaffen, vi har fat i her.

Efter at have sat sugerøret i det flotte glaskrus og slubret den kolde drik i os, kan vi hurtigt konstatere, at her er en ny sommerfavorit.

Det er godt nok ikke kaffesmagen, der skinner mest igennem, så er du ude efter et lille koffein-chok, skal du nok vælge en af de mange andre slags iskaffe i byen.

Men det smager af en rigtig lækker chokolade milkshake, der er perfekt cremet og helt tilpas sød. For at få den lækker og milkshake-agtig, anbefaler vi, at du mikser alle elementerne sammen før, du drikker den.

Isværftets Iskaffe kan fås til 45 kr.

Del artikel

Andre læser også