Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storskærm ved Gigantium: Se ishockey-finaler og familiefilm i weekenden

Af Michael Qureshi
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

Når Aalborg Pirates i den kommende weekend skal kæmpe om årets pokaltitel, vil der være storskærmsarrangement for ishockeyfans uden for Gigantium.

Aalborgs ishockeyhelte løber i denne weekend ind på hjemmebanen i Bentax Isarena ved årets Final4-stævne.

Modstanderne er Rungsted, Esbjerg og Sønderjyske, og dermed er det Metalligaens nummer 1, 2, 3 og 5, der tørner sammen i kampen om årets pokaltitel.

Storskærm i egen bil

I år bliver turneringen uden tilskuere, men Aalborg Pirates vil gerne give de trofaste ishockeyfans muligheden for at opleve det fællesskab på lægterne, som har manglet – og været savnet – i snart et år.

Derfor bliver der opstillet to storskærme uden for Bentax Isarena, hvor tilskuerne i bedste drive-in-stil kan se de tre slutspilskampe fra egne biler med live-lyd i radioen fra TV2’s direkte tv-transmission.

Derudover vil weekenden også byde på underholdning for børnene, idet Aalborg Pirates’ hovedsponsor, Cool East, inviterer til gratis fremvisning af filmen ”Panda på afveje” på storskærmene på lørdag kl. 13.00.

Gratis adgang

Der er plads til lidt over 100 biler med op til fem passagerer på p-pladsen, og alle passagerer skal være fra samme husstand eller nære kontakter.

Både ishockeykampe og drive-in-bio er gratis, men billet er påkrævet. Billetter kan bookes via Aalborg Pirates’ billetsystem her 

Du kan booke billet til familiefilmen her