ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det stopper aldrig: Populær isbutik i Aalborg lancerer fastelavnsbolle-is

Af Aske Bisgaard Pedersen

Lige som vi troede, at vi havde set det hele med fastelavnsboller med champagne, brunsviger, en vegansk udgave og mange andre lækre varianter – ja, så kommer der også en noget anderledes is-udgave af fastelavnsklassikeren.

Selvom der er over en måned til fastelavn d. 19. februar, så fortsætter fastelavns-epidemien med stor hast.

Denne gang melder Paradis sig på banen, som atter har været i det kreative hjørne og nu er klar til at lange en fastelavnsbolle-is over disken.

Kagecreme og hindbærsyltetøj toppet med fastelavnsbolle

Paradis har før lanceret nytænkende smagsvarianter som Faxe Kondi– og træstamme-is.

Nu er de for første gang klar med en fastelavnsbolle-is med en helt særlig ingredienssammensætning.

Den er lavet på Paradis’ specialudviklede, økologiske mælkebase og fløde fra Thise Mejeri, rørt med kagecreme, hindbærsyltetøj og toppet med små stykker fastelavnsbolle.

Paradis Is Fastelavnsbolle Fastelavnsbolleis

Idéen er opstået efter flere succeser med den geniale kombination af kage og is:

“Vi har fundet ud af, at is og kage fungerer rigtig godt sammen, hvor vi før har lykkedes med romkugle-, træstamme- og studenterbrød-is.

De har været populære, så nu har vi lavet en is med fastelavnsbolle, der jo er det store hit lige for tiden,” fortæller indehaveren af Paradis i Aalborg, Michael Salomonsen.

Er man til cookie dough-is, så skal man bestemt tage en tur forbi Paradis i Aalborg Storcenter og give den nye is et forsøg.

Den minder nemlig en smule om det uden dog at være lige så tung – og så har den desuden et friskt strejf fra hindbærsyltetøjet.

Paradis-indehaveren kan ligeledes fortælle, at fastelavnsbolle-isen ikke er sidste skud på stammen af kreative smagsvarianter:

“Vi pønser på en helt ny is, og i løbet af 2023-sæsonen kommer vi til at lave 3-4 nye is.

Jeg kan ikke afsløre endnu, hvad det bliver – men de bliver spændende og på niveau med Faxe Kondi- og Juleskum-isene,” røber Michael.

Er du faret vild i alt vores lækre fastelavnsbolle-nyt, så kan du få et overblik i vores guide over Aalborgs bedste fastelavnsboller.

Del artikel