Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes i andre byer: Investerings-aften kun for kvinder indtager Aalborg

Af Michael Qureshi

ALT for Damerne og Sydbank slår dørene op til en spændende aften med investeringsviden, tips, samtaler og spændende goodiebags.

Investeringssalonen foregår torsdag den 10. november på Kunsten i Aalborg.

Mens ALT for Damernes chefredaktør Rikke Dal Støttrup byder velkommen, vil blandt andet DR-vært og aktienørd, Sofie Østergaard, kendt fra Versus og forfatter til bogen ’Sparegris Anarkisten’ om privatøkonomiske erfaringer – fortælle, hvordan man kan få godt styr på finanserne gennem investeringer.

Kæmpe interesse i andre byer

”Vi vil gerne have flere kvinder til at tage magten over deres egen økonomi, og vi oplevede en enorm interesse for at investere, da vi afholdt vores første ”Kvinde, kend dine aktier”-salon i København.

Nu skal kvinder over resten af landet have chancen for at komme i gang, og nu tager vi rundt i landet sammen med fire kvinder, der er eksperter i at investere,” siger chefredaktør, Rikke Dal Støttrup, Alt for Damerne.

Og til the million dollar question: ‘Hvorfor et event kun for kvinder?’ lyder svaret fra chefredaktøren, at det føles tryggere, så der bliver højere til loftet og spørgelysten bliver større.

Sydbanks områdedirektør for Markets, Pia Brink Andersen, får også mikrofonen, og hun vil løfte sløret for hvorfor og hvordan, vi kan investere i et for tiden uroligt aktiemarked i modvind.

”At aktiepilen for tiden peger ned ad, giver i virkeligheden et godt udgangspunkt for at dyppe tåen og komme i gang med investeringerne eller til at blive bedre – set ud fra et langsigtet perspektiv.

Jeg er med for at skubbe til nysgerrigheden og forhåbentlig inspirere til at tænke investering, for det gælder om at komme i gang. Og lige nu er der gode betingelser for at starte en investering op på et attraktivt niveau,” siger områdedirektør, Pia Brink Andersen, Sydbank.

Iværksættere er også på scenen

Ann Christina Lykke Motzfeldt og Linnéa Schmidt, stifterne bag MoneyPenny – et investeringsfællesskab for kvinder – kommer også på scenen med praktiske anbefalinger, så alle kan være med.

”Det er vigtigt, at vi kvinder tager et bevidst valg, når det kommer til investeringer og derfor er godt klædt på.

Det er ikke svært. Og på den lange bane bliver økonomi-bevidstheden og investeringer en gevinst.

Sådan kommer du med

  • Investeringssalonen i Aalborg: 10. november kl. 17:00-19:30:

Det tør vi godt garantere,” siger Ann Christina Lykke Motzfeldt fra Moneypenny, der startede som en Facebook-gruppe, men som i dag også er kurser, webinarer, bøger, e-bøger og en masse andet.

Del artikel

Andre læser også