Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Investerer massivt: Her åbner nyt hotel i Jomfru Ane Gade

Af Redaktionen

Når Pincho Nation til september åbner den første restaurant i Aalborg, kommer det til at sætte sit tydelige præg på den nordlige ende af Jomfru Ane Gade.

Både Pincho Nation og udlejeren af bygningen investerer nemlig massivt i udviklingen af rammerne til den kommende restaurant, og samme ejendom kommer også til at huse et hotel  – enten i løbet af 2023 eller 2024.

Det fortæller de i en fælles pressemeddelelse.

Totalrenovering af ejendommen

Lige nu arbejdes der ihærdigt på at klargøre lejemålet på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade, og det er i dette tilfælde ensbetydende med en totalrenovering såvel indenfor som udenfor.

Til trods for at der tidligere har været både mexicansk restaurant og Restaurant Spirit of America på adressen, har man valgt at rive alt ned og bygge lokalerne op igen, så det efter alle kunstens regler bliver en vaskeægte Pincho Nation restaurant med plads til fest og farver.

”I min verden kan man ikke gøre sin entre i en by som Aalborg og med en beliggenhed som denne, hvis man ikke gør det ordentligt og giver den hele armen. Potentialet er enormt, og vi glæder os til at give vores ende af gaden nyt liv,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Restauranten får omkring 120 pladser indenfor og 30 pladser udenfor ned langs Jomfru Ane Gade. For at udvide perioden, hvor man kan servere ude, bliver der lavet en gennemsigtig afskærmning, der kan køre op i to meters højde og give læ for vinden.

Investerer massivt: Her åbner nyt hotel i Jomfru Ane Gade

Øger mangfoldigheden

Udviklingen af den nye restaurant kræver en stor investering og et langsigtet engagement. Det er både udlejer og Pincho Nation enige om, og det kommer også til at smitte af på resten af kvarteret.

”Pincho Nation kommer med noget helt nyt og øger mangfoldigheden af tilbud til de mange mennesker, der kommer her. Det bliver godt for hele fællesskabet at få en professionel aktør ind med et koncept, der har en bred appel, og som tiltrækker gæster alle ugens dage,” siger René Sørensen, der er udlejer, og som også blandt andet er medejer af Hotel Jomfru Ane, der ligger i den anden ene af festgaden.

I samme ejendom åbner der et nyt hotel i 2023 eller 2024, og det forventes, at der bliver et godt samspil mellem Pincho Nation og hotellet.

Du kan læse mere on Pincho Nation her.