Internationalt gigahit: Bubble Waffles kommer til Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Endelig kan vi løfte sløret for en stor (og fristende) sommernyhed.

Det populære isvaffelkoncept, Bubble Waffles, har omsider meldt sin ankomst i Aalborg.

Det italienske ishus Pico Bello har nemlig slået sig sammen med den nyopstartede virksomhed by HomeBake.

I forbindelse med lanceringen, vil fyrene fra by HomeBake stå i butikken fra torsdag til søndag og lave perfekte Bubble Waffles til aalborgenserne. Første dag er altså i morgen, hvor de kan købes fra kl. 12.

by HomeBake er lige nu på danmarksturné, hvor de udbreder budskabet om den luftige og lækre Bubble Waffle.

I forrige uge var de i Skagen, og denne uge er det så Aalborg, som får glæde af de lækre vafler med hjemmelavet italiensk is fra Pico Bello.

I næste uge overtager Flemming, indehaver af Pico Bello, selv bagningen af vaflerne, som bliver en fast del af menukortet fremover.

Perfekt dej med perfekt is

by HomeBake har specialiseret sig i at lave den perfekte Bubble Waffle dej.

“Dejen er speciel, fordi den skal have den helt rette konsistens og smag. Opskriften er selvfølgelig hemmelig, men vi bruger kun de bedste råvarer, blandt andet vanilje fra madagascar,” fortæller Nithu Thava, som er en af idemændende bag by HomeBake, til MigogAalborg.

En Bubble Waffle med 2 kugler is, softice og pynt kommer til at koste 55 kr ved Pico Bello … og her på redaktionen kan vi godt skrive under på, at det bestemt er pengene værd – både i smag, størrelse og udseende! Vi boblede faktisk helt af glæde!

“Bubble Waffles er noget, som vi har overvejet et stykke tid, fordi det både er efterspurgt og en fristelse, som folk kan nyde hele året rundt. Da jeg så fik et opkald fra fyrene fra by HomeBake, passede det jo helt perfekt,” fortæller Flemming fra Pico Bello og fortsætter:

“De laver også tingene fra bunden, så det er lige i min ånd. Jeg har styr på isen, og de har styr på vaflen, så vi er et godt team. Derudover er de også nyopstartede ligesom Pico Bello, så det er super fedt, at vi kan hjælpe hinanden.”

Bubble Waffle er ikke det eneste, som Pico Bello kan friste med. For nyligt lancerede de den vilde romkugle-is, som allerede nu har taget Aalborg med storm. Den kan du læse mere om her.

Den famøse romkugle-is

Et populært koncept i hele verden

Konceptet med Bubble Waffles er som sådan ikke en nyhed i Danmark. Faktisk har det levet i bedste velgående lige siden Fårup Sommerland introducerede dem til 2017-sæsonen og den københavnske isbutik Munchies fulgte så trop i november.

Det er kærlighed ved første blik for de fleste, når de kaster blikket på den pyntesyge kæmpevaffel.

Vaflen kommer direkte ud af et specielt vaffeljern, der laver “bobler” i dejen, og fyldes herefter med den ene syndighed efter den anden.

Blandt andet er det populært at fylde det bløde kræmmerhus med nutella, is, frugt og andre lækkerier. Afslutningsvis kan vaflen for eksempel toppes med knuste Oreos.

Konceptet kommer oprindeligt fra streetfood-miljøet i Hong Kong, hvor man i stedet for de søger sager, fylder vaflen med fødevarer som pølse og ost. Siden blev vaflerne adopteret til USA, hvor man besluttede at gå all in på et fuldbyrdet sukkerchok.

Nu har Bubble Waffles altså også vundet sit indpas i Danmark, og byer som for eksempel Odense har i den grad taget den opgraderede isvaffel til sig.

Det var derfor kun et spørgsmål om tid, før nogen turde gribe bolden og lade konceptet boble i Aalborg.

Du finder de eftertragtede Bubble Waffles hos Pico Bello, Østerågade 4C.

Film-maraton: Oscar-film vises hele søndagen i Nordkraft

Skrevet af: Jens Erik Møller
Foto: PR/A Star is born
Foto: PR/A Star is born

Hvis du elsker film og kan skrive filmnørd på visitkortet, så ved du nok allerede, at det er natten til mandag 25. februar, at Hollywood ruller den røde løber ud og uddeler de eftertragtede Oscar-statuetter.

Selvom showet indledes med verdens største modeshow med kjoler fra Dior, Chanel, Louis Vuitton og andre af de mest ikoniske modehuse, så er det jo filmene, det hele handler om.

Det ved man i Biffen i Nordkraft, og i den anledning inviterer de til et ekstraordinært filmmaraton søndag 24. februar.

Oscar-film til skarp pris

Her kan du se en lang række af de film, der er nomineret i de mange kategorier og tilmed til en favorabel pris på kun 70 kr. for en billet til en film.

Allerede fra kl. 11 kan du opleve den første film: A Star is Born – med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne.

Filmen er nomineret til hele otte statuetter: deriblandt Bedste film og Bedste sang – mens både Lady Gaga og Bradley Cooper er nomineret for deres skuespilspræstationer som henholdsvis tjeneren Ally og den alkoholiserede rockstjerne Jack.

Biffens filmprogram fortsætter med Bohemian Rhapsody, Kapernaum, Cold War, The Favourite, Roma, If Beale Street Could Talk, Green Book, og afsluttes med Free Solo kl. 20.50.

Alle er de nominerede i adskillelige kategorier.

De mange filmvisninger indledes naturligvis med et glas bobler til publikum, og de præsenteres af festklædte værter.

Du kan købe billetter til Oscar-filmene her.

Rød løber i Kennedy

Også hos Nordisk Films biograf i Kennedy Arkaden rulles den røde løber ud i anledning af det pailletbesatte awardshow.

Her begynder festen dog først søndag aften kl. 22, hvor filmen Green Book med danske Viggo Mortensen i hovedrollen, vises.

En rolle, som han er nomineret for, og som han senere på natten forhåbentlig kan tage Oscar’en med hjem for.

Efter Green Book stilles der om til den røde løber med alle kjolerne, og derefter kan du se selve showet direkte fra Dolby Theatre i Hollywood i LA helt frem til den lyse morgen.

Billetten koster 130 kr. og kan købes her.

Nordisk Film serverer i løbet af deres Oscar Night bobler og lækker oscar-inspireret kage til den søde tand og opfordrer desuden til, at du trækker i dit bedste Oscar-outfit: Uanset om det er galla eller pyjamas.

I løbet af natten vil der desuden være kaffe, så alle kan holde sig vågne, og der vil være lidt til de sultne at gå hjem på tidligt mandag morgen.

Aftenens program er som følgende:
Kl. 21:30: Vi åbner dørene til den røde løber
Kl. 22:00: Velkomst i salen
Kl. 22:15: Filmstart Green Book
Kl. 00:25: Filmen slutter
Kl. 00:30: Der stilles om til den røde løber i Hollywood
Kl. ca. 05:30-06:00: Godnat og tak for i aften

Læs mere om Oscar Night i Kennedy her.

Gå på banen med spillerne: Indløbsbørn til AaB-kampe skal findes i Magasin

Skrevet af: Michael Qureshi

På onsdag d. 20. februar kan fodboldglade børnefamilier krydre vinterferien med et besøg i Magasin. Her har familiens yngste nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn.

For AaB’s superligaspillere er det hverdagskost at løbe ind på Danmarks mange stadioner foran mange mennesker på tilskuerpladserne samt på tv.

Det er dog en oplevelse, som unge, spirende fodboldtalenter stadig kun kan drømme om en dag at få.

Men nu har alle børn i Aalborg og øvrige Nordjylland chancen. Det kræver i første omgang, at børnene kommer et smut forbi Magasin med forældre her i vinterferien.

Vil skabe lokale oplevelser

Onsdag den 20. februar mellem 14.00-16.00 er der nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn.

“Vi gør meget ud af at skabe oplevelser og støtte lokale aktiviteter.

Derfor har vi tilrettelagt eventen onsdag i fællesskab med hele Nordjyllands fodboldklub AaB, som vi desuden har indgået et tre-årigt sponsorsamarbejde med.

Sammen leder vi efter 44 indløbsbørn til to af AaB’s forårskampe,” fortæller Tina Mikkelsen, som er Store Manager i Magasin Aalborg.

Mød to AaB-profiler

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for AaB, bare man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

For at deltage skal man fotograferes af en professionel fotograf i stormagasinet.

Billedet kan man efterfølgende få lov til at få med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, har alle fremmødte mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin.

Forsvarsspillerne Kristoffer Pallesen og Jores Okore er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

“I Magasin arbejder vi hele tiden på at lave events, overraskelser, konkurrencer, optrædener og andre impulser, som giver liv i byen og skaber glæde og inspiration.

AaB er uden tvivl en af Aalborgs stoltheder, og derfor vil vi gerne være med til at give byens borgere muligheden for at komme helt tæt på klubben og dens spillere,” fortæller Tina Mikkelsen.

De første 50 fremmødte deltagere får desuden en gratis Hummel-cap i ”Goodie”-appen.

Magasins Goodie App har løbende opdateringer om gode tilbud, shoppeweekender med 20 % rabat, events og gratis gaver. Den kan downloades hvor du normalt henter apps.

Skaber glæde: Kendt hotel donerer møbler til udsatte borgere

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Himmerland Golf & Spa
Foto: Himmerland Golf & Spa

Mens håndværkere arbejder på højttryk for at modernisere alle værelser på Himmerland Golf & Spa Resort, får en lang række mennesker gavn af de brugte møbler

I forbindelse med ombygningen af alle værelser på Himmerland Golf & Spa Resort bliver en lang række af de møbler, der hidtil har stået på værelserne, overflødige.

Derfor har Administrerende Direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, Mark Bering, indgået en aftale med Anette Rolighed Nielsen, der står bag Mor Roligs mad – og hjælpe team, der blandt andet støtter udsatte mennesker i Himmerland.

Dermed sikres det, at de brugte møbler blandt andet bliver brugt til at hjælpe mennesker, der bliver udskrevet fra eksempelvis behandlingsinstitutioner og skal flytte i egen bolig.

“Vi hjælper mange borgere i Vesthimmerlands Kommune. Blandt andre dem, der bliver udskrevet fra misbrugscentret og skal flytte i egen bolig.

Så står de ofte uden penge og uden bolig, og så er det fantastisk, at vi kan hjælpe dem med at møblere deres nye lejlighed,” fortæller Anette Rolighed Nielsen.

Fra venstre: Kim Jensen (Anettes mand), Anette Rolighed Nielsen og Mark Bering

Senge gør en kæmpe forskel

Ikke mindst sengene fra Himmerland Golf & Spa Resort gør derfor en stor forskel.

“Senge er faktisk noget af det, der er sværest at få fat i, fordi mange først smider dem ud, når de er slidt helt op.

Sengene fra hotellet er stadig dejlige at sove i, så det gør en stor forskel. Vi har også fået en del lænestole, som folk er glade for,” siger Anette Rolighed Nielsen.

Glad for at hjælpe

Administrerende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, Mark Bering er glad for at kunne hjælpe.

“Da vi både moderniserer og ommøblerer værelserne, er vi nødt til at skille os af med en del rigtig fine møbler.

Derfor er jeg rigtig glad for at vi gennem samarbejdet med Annette sikrer, at møblerne ikke bliver smidt ud, men i stedet bliver brugt til at hjælpe nogle mennesker, som virkelig har brug for det,” siger Mark Bering.

Blandt de møbler som Himmerland Golf & Spa Resort giver væk er blandt andet 60 senge, 120 lænestole og 120 lamper og ca. 100 borde.