Intern svindel på Nibe Festival: En række personer er anmeldt til politiet

Skrevet af: Redaktionen

Tilbage i maj måned meldte arrangørerne af Nibe Festival ud, at der var udsolgt af dagsbilletter til onsdag samt partout-billetter.

I søndags blev den allersidste billet solgt til årets festival.

Der har altså været rift om billetterne til musikfesten i Skalskoven, og det har fået den betydning, at der er kommet falske billetter i omløb.

Dette er selvfølgelig en situation, som Nibe Festival tager meget alvorligt.

“Vi har fået information om, at der har været sat fysiske armbånd til salg forskellige steder – som selvfølgelig ikke burde være muligt i og med, at man først får armbåndet udleveret ved festivalens start,” siger formand, Thomas Larsen.

Der er altså tale om nogle personer, der på den ene eller anden måde har fået fat i fysiske festivalarmbånd.

En række personer er anmeldt

Det har organisationen været nødt til at tage konsekvensen af:

“Vi har indgivet en politianmeldelse på en række navngivne personer, der eftersigende skulle være indblandet i denne svindelsag. Vi er derfor i kontakt med Nordjyllands Politi og giver informationerne videre, hver gang vi modtager nye navne.

Og det er uanset om det er sælgere eller købere,” siger Thomas Larsen.

Derudover er der nu kun tre personer i organisationen, der har adgang til de fysiske armbånd.

“Det er en kriminel handling og en alvorlig sag, som vi tager meget seriøst. Det betyder også, at der nu står folk på den anden side af hegnet, der ikke kommer til festival i år.

Det er meget beklageligt – men får man tilbudt at købe et fysisk armbånd på denne måde, så kan man altså være sikker på, at der er svindel involveret.”

Sådan undgår du falske billetter

Vil du være på den sikre side, og undgå en afvisning til festivalen, så er der en række ting, du kan være opmærksom på, for at undgå falske billetter.

Først og fremmest er det altid en god ide at købe din billet fra officielle billetudbydere – og altid undgå at købe fysiske armbånd.

Hvis du har det, kan du være helt rolig.

Står du dog i den situation, at du har købt en dagsbillet til i morgen eller lørdag udenom de officielle udbydere, så har du god grund til at undersøge, om din billet kan være falsk.

Nordjyllands Politi anbefaler folk, der har købt billetter privat, at tjekke, om samme navn figurerer på billetten, MobilePay-kontoen og evt. sælgers facebookprofil.

Hvis skaden er sket, og du står med en falsk billet, så bedes du anmelde svindel til Nordjyllands Politi.

Gode råd til en sikker festival

Selvom Nibe Festival er fyldt med kærlighed og fællesskab, så er det aldrig helt uundgåeligt at blive udsat for en uheldig oplevelse.

Hvis du vil beskytte dig selv bedst muligt på en festival, så følg følgende råd:

  • Lad være med at efterlade din iPhone, pung, taske, Soundboks eller andre værdiggenstande i dit telt, når du ikke er der. Selvom du har lås på dit telt, skal der ikke meget til at bryde ind.
  • Se efter hinandens ting. Hjælp naboen med at holde øje med teltet, hvis han/hun skal ud og hilse på Ulrik eller stå i kø til toilettet.
  • Pas på hinanden. Hold øje med din drink og hjælp din kammerat, hvis der er kommet for meget indenbors.

Hvis skaden er sket, og du blevet udsat for udsat for tyveri, så anmeld det her.

Skulle du være så uheldig at blive udsat for voldsom eller personlig kriminalitet, så tøv ikke med at ringe 112.

Du kan finde flere gode råd til en sikker festival her

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.