Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked

Af Stine Kjølby Christensen

Nu’ der ikke længe til …

Selvom den allerede har bredt sig som en epidemi over hele byen, så er der andre steder, der har trukket eksplosionen af det helt store julebrag så længe som muligt.

Hos interiørbutikken Design Affair i Gammel Skørping har planlægningen af årets julemarked, der finder sted i denne weekend, været længe undervejs – faktisk lige siden deres sidste marked i foråret, der også fandt sted på den gamle gård lidt uden for Skørping.

Dette blev gennemført med overvældende stor succes, og derfor har flere af markedets standere ytret ønske om at vende tilbage til Design Affair til dette års julemarked.

Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked

Dobbelt op på julestemning

Sidste år nøjedes Anne og Anne-Marie med en enkelt søndag og 15 standere – men grundet sidste års popularitet med over 800 besøgende har venindeparret denne gang valgt at åbne hele weekenden og med dobbelt op på boder, der strækker sig over hele gårdens længe.

Du kan altså opleve alt fra interiør, brændte mandler, keramik, brugskunst, delikatesser, juletræer, juledekorationer, antikviteter, bøger, skind, plaider, ostebil, fiskemand og meget, meget mere.

Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked

Der vil også være mulighed for at købe glögg, æbleskiver og nyde hele herligheden ved opstillede caféborde. Med andre ord: Der bliver noget for enhver smag.

“Vi synes, det er hyggeligt at invitere folk herud og få en lidt anderledes oplevelse. Vi ligger i landlige omgivelser, og selvom vi ikke kan give snegaranti, så garanterer vi, at julestemningen er i top!” siger Anne-Marie.

Julemarkedet holder åbent kl. 10-15 både lørdag og søndag, og kommer man omkring 11.30 er man også sikker på et møde med den vaskeægte Julemand.

Der er med andre ord lagt op til en helt ideel start på årets juleri, hvis man ønsker at gå ind i december måned med julestemning til op over begge ører.

Et glitrende eventyrland

Har man endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge det eventyrland, som Design Affair i den grad er, så er netop denne weekend nok især et godt bud.

Men skulle man være forhindret, så vil vi alligevel gerne slå et slag for, at man giver sig selv den gave at besøge den fuldstændig fantastiske butik på et eller andet tidspunkt i løbet af julen.

Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked

Modsat weekendens mange specialboder, der rykker ud, når weekenden er slut, så bliver det 300 kvm. store Design Affair nemlig liggende i de samme smukke og inspirerende rammer.

Julen er en særlig tid i butikken – og det ses, så snart man træder indenfor.

Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked Interiør og julelækkerier: Design Affair inviterer til ekstraordinært julemarked

Anne-Marie og Anne bruger næsten hele året på at forberede højtiden – blandt andet med inspirationsture til Paris, hvor farver, glimmer og fantasi kun er noget, man kan få for lidt af.

“Vi vil rigtig gerne differentiere os fra andre steder, og det gør vi blandt andet ved at skabe det her overdådige eventyrland, som andre måske ikke kan se det praktiske i.

Vi vælger ikke vores produkter ud fra brands – vi vælger det, som vi selv synes, er fantastisk. Vi tør noget mere.”

Julestemningen har altså allerede nu indtaget Design Affair og det fejres i weekenden med et godt bud på årets nok mest gennemførte julemarked.

Hvad: Julemarked hos Design Affair
Hvor: Gl. Skørpingvej 156, 9520 Skørping
Hvornår: Lørdag d. 24. november + søndag d. 25. november, kl. 10-15
Pris: Gratis adgang

Du kan læse mere lige her.

Del artikel

Andre læser også