Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor er Køberrådgivning vigtigt?: Inge Ørtoft fortæller

Af Nybolig Palle Ørtoft
Portrætfotos til ugeavisernses boligklummer. Inge Ørtoft for Nybolig. Foto: Nicolas Cho Meier
Portrætfotos til ugeavisernses boligklummer. Inge Ørtoft for Nybolig. Foto: Nicolas Cho Meier

Kære alle

Denne klumme har et andet indhold, end hvad jeg ellers skriver om. Det er boligkøb set fra den anden side, nemlig boligkøberen.

Vi som ejendomsmæglere repræsenterer, som de fleste ved, alene sælger – vi gør alt, hvad vi kan for at sælge flest mulige boliger, til den bedst mulige pris – men for os, er det nu stadig vigtigt at understrege at en god handel er, der hvor både sælger og køber er tilfreds.

Få professionel Køberrådgivning hos Nybolig

Alligevel er vi er startet op med en ny ydelse i vores butikker, nemlig rådgivning til køber, da vi føler, der er behov for, at der bliver strammet op på dette felt. Vi har den erfaring der skal til, for at yde den rådgivning en køber fortjener, når der skal tages en beslutning, som for de fleste mennesker, er deres livs største investering – nemlig deres bolig/hjem.

Hvorfor er Køberrådgivning vigtigt?: Inge Ørtoft fortæller

En køberrådgiver har et kæmpe ansvar. Der skal være styr på jura, priser, byggeteknologi og ikke mindst lokalkendskab. Efter min mening er det ikke noget man kan læse sig til, man kan ikke give den optimale rådgivning, hvis man ikke kender området til bunds. Der bliver ikke skrevet nogen steder, hvis der ofte er vand på grunden, eller vejen. Det er noget man ved, når man kender området ud og ind, og en sådan information er vigtig for en ny køber at kende.

Vælg altid en fagperson

Jeg syntes, også det er vigtigt at sige, at det ikke er god køberrådgivning at ødelægge en handel på forkerte præmisser. I mit virke som ejendomsmægler, har jeg desværre for mange gange oplevet, at der bliver rådgivet på et helt tosset grundlag. En rød/K3 bemærkning i en tilstandsrapport kan være en ’’bagatel’’, men læses den af en ikke-fagperson, kan det virke som noget stort, og dermed kan der blive givet et forkert råd. Det forkerte råd kan resultere i et boligkøb som falder til jorden, på et helt forkert grundlag – selvom køber ellers havde forelsket sig i boligen, og denne opfylder købers ønsker og behov.

Hvorfor er Køberrådgivning vigtigt?: Inge Ørtoft fortæller

Det er eksempelvis situationer som ovenstående, der kan sikre dig et sikkert og trygt boligkøb ved brug af en kompetent køberrådgiver. En rådgiver, der kender nærområdet, juraen og det byggetekniske – en rådgiver der har gennemført mange handler, har set det meste, og har noget erfaring at trække på.

Vælg en Køberrådgiver der er uddannet ejendomsmægler

Med en ejendomsmægler som Køberrådgiver får du en ekspert ved din side i handlen. Ejendomsmægleren, der står for salget af en bolig, er sælgers mand, da vedkommende er hyret af sælger til at håndtere boligsalget bedst muligt. Men som køber kan du også få en ejendomsmægler til at varetage dine interesser i handlen – altså en købers mand. Med en ejendomsmægler som køberrådgiver er du sikret en professionel handel, der har kompetencer fra begge sider af en ejendomshandel.

Og hermed et sidste lille tip fra mig, se dig godt omkring før du vælger en køberrådgiver, ta en god snak med personen, hør lidt til hvad din køberrådgiver har med sig af erfaring.

Mange hilsner

Inge Ørtoft

Hvorfor er Køberrådgivning vigtigt?: Inge Ørtoft fortæller

 

 

Udgiver

Nybolig Palle Ørtoft har mere end 25 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi er i dag Aalborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler med over 40 medarbejdere fordelt på 7 butikker, en projektafdeling, en marketingafdeling samt et skødeteam, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag for at opfylde din boligdrøm. Vi ved nemlig, at du ikke er på markedet for at finde en ejendomsmægler, men for at finde køberen til dit hjem, så du kan komme videre – og det kan vi hjælpe dig med.

Du finder vores 7 forretninger her:

Nybolig Palle Ørtoft Hasseris

Nybolig Palle Ørtoft Vejgaard

Nybolig Palle Ørtoft Gug

Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby

Nybolig Palle Ørtoft Nibe

Nybolig Palle Ørtoft Hals

Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder

Mere fra Nybolig Palle Ørtoft