Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genforenes i særligt cykelløb: Verdens bedste cykelhold kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

I slutningen af 00’erne dominerede Bjarne Riis’ stjernehold, Team Saxo Bank, den internationale cykelscene og vandt den ene imponerende titel efter den anden.

Nu genforenes ”Verdens Bedste Cykelhold” for første gang for at fejre den kommende Tour de France-start i Danmark, når Bjarne Riis og resten af holdet onsdag den 11. maj igen sætter sig i sadlen og sammen med en række udvalgte nordjyder indtager de nordjyske landeveje på en særlig cykeltur faciliteret af Musikkens Hus.

“Vi er glade for, at vi har fået en unik mulighed for at invitere udvalgte nordjyder på cykeltur med nogle af de største stjerner inden for cykelsporten, hvor man altså kan komme helt tæt på holdet.

Det er det eneste sted i landet, at holdet samles om et sådant løb og giver andre mulighed for at komme med på ruten, så der er garanti for en helt særlig oplevelse,” lyder det fra Lasse Rich Henningsen, der er adm. direktør i Musikkens Hus.

Cykelløbet byder på en spændende rute på i alt 47 kilometer, hvor rytterne i samlet flok og i et tempo, som giver plads til anekdoter og andre røverhistorier, vil rulle på de nordjyske veje omringet af følgebiler, motorcykler, og hvad der ellers hører til et ægte cykelløb.

Halvvejs på cykelruten vil der være et stop på Guldbæk Vingård, hvor der er mulighed for at nyde forfriskninger, og turen afsluttes med frokost og networking på Restaurant Fauna.

Inspirerende foredrag med stjernerytterne

Cykelturen den 11. maj sker i forlængelse af et inspirerende foredrag i Musikkens Hus aftenen før, hvor Bjarne Riis, Jens Voigt, Fabian Cancellara, Andy Schleck, Fränk Schleck og ikke mindst vært Dennis Ritter fra TV 2 vil se tilbage på de største sejre, venskaber, fjendskaber og alt det andet, som kameraerne ikke fangede i tiden som verdens bedste cykelhold.

“Foredraget i Musikkens Hus markerer premieren på cykelholdets forestående Danmarksturné, og vi er glade for at være med, når holdet for første gang genforenes – ikke blot på scenen i Musikkens Hus, men også på landevejene dagen efter, hvor nordjyder måske kan være heldig at få et glimt af stjernerytterne,” siger Lasse Rich Henningsen.

Foredraget i Musikkens Hus finder sted den 10. maj kl. 19.00, og der er mulighed for at købe billetter lige her.

Del artikel

Andre læser også