ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret en flot, stilet og hyggelig spisestue

Af Annoncør

Der er mange, der vælger at dedikere en lille del af deres hjem til spisestuen. Spisestuen ligger i mere nybyggede hjem ofte i forbindelse med både stue og køkken, men det betyder ikke, at man ikke kan opfatte spisestuen som sit eget lille rum. Det er trods alt et sted, som man sagtens kan bruge til mere end blot at spise, så det er også vigtigt, at der bliver tænkt lidt ekstra over indretningen af dette rum.

Der skal en ret vigtig ting som spisebord og spisebordsstole på plads, men man bør bestemt heller ikke undervurdere vigtigheden af fine detaljer, som kan give spisestuen lidt ekstra hygge og sjæl, så alle husets beboere har lyst til at bruge endnu mere tid der.

Gode, unikke og solide møbler

Noget af det første, som giver mening at kaste sig ud i, når man skal have indrettet spisestuen, er naturligvis selve møblerne. Det, som jo er i stort set alle spisestuer, er et spisebord og nogle spisebordsstole, så man rent faktisk kan sidde der og spise, lave lektier, og hvad man nu ellers vil bruge det til.

Spisebordet er ret vigtigt, fordi man skal vælge et, der både i forhold til stil og størrelse passer til hjemmet. Find eksempelvis et spisebord i træ – et materiale som træ er nemlig ret populært i mange forskellige hjem. Derudover kan det også være smart at vælge et bord, som kan gøres større, hvis der pludselig kommer en anledning med mange gæster. Angående spisebordsstolene er der nogle gange nogle, der hører med til selve spisebordet, men ellers kan man også bare købe nogen, der er i de samme farvetoner – eller måske en masse forskellige stole, hvis man synes, at det ser lidt cool ud.

Detaljerne omkring spisebordet betyder også noget

Selvom møblerne er det, der fylder mest, så er der også andre ting, der er med til at give spisestuen den rette sjæl og stemning. Det hjælper eksempelvis altid meget, hvis man gør noget ved væggene. Nogle gange kan det være så simpelt som at male væggene i en unik farve, men ofte vil det også pynte rigtig fint, hvis man eksempelvis hænger nogle billeder eller plakater op. Man kan også have et vitrineskab stående i et hjørne, hvor man eksempelvis opbevarer alle de flotte glas, tallerkener og vaser man har. Alle de små detaljer bidrager også meget til stemningen.

Del artikel

Andre læser også