Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varm nyhed: Indian Frankies lancerer nye lækre curry bowls til kun 59 kroner

Af Nathalia Hentze Nielsen

I oktober kunne vi afsløre, at Aalborg fik et helt nyt indisk spisested kaldet Indian Frankies på Vesterbro 84.

Nu er der gået knap to måneder, og aalborgenserne har allerede taget varmt imod spisestedet, der kan fremviser lutter gode anmeldelser på Just Eat, Wolt, Google og Facebook.

Som navnet også antyder, er der primært fokus på den indiske ret frankie, der er en Indian-style wrap, men pga. stor efterspørgsel fra kunderne, introducerer Indian Frankies nu også curry bowls.

“Når man tænker indisk, tænker man på saucer, og retter som butter chicken og chicken tikka masala. Det er noget vores kunder har efterspurgt, så nu har vi valgt at tilføje fem curry bowls til menukortet,” forklarer ejer Raj Dhillon.

Som med de andre retter på menukortet er disse bowls også lette, smagfulde og sunde retter til SU-venlige priser, som du kan spise på farten.

Du kan købe de fem forskellige bowls fra i morgen, den 9. december, og som en helt særligt introduktionspris får du dem til kun 59 kroner til frokost mellem kl. 11.00 og 16.00, når du bestiller via telefon, deres hjemmeside eller i selve butikken.

Efter kl. 16.00 gælder normale priser som varierer mellem 69 kr. til 89 kr., hvilket stadig placerer Indian Frankies i en prisklasse, der gør alle glade.

Man kan også bestille levering på deres hjemmeside, så du får specialprisen mellem kl. 11.00 og 16.00 og levering lige til døren.

Ellers man kan få Indian Frankies varme og spicy retter leveret gennem Hungry.dk, Just Eat eller Wolt (dog til normale priser).

Varm nyhed: Indian Frankies lancerer nye lækre curry bowls til kun 59 kroner
Indian Frankies ligger på Vesterbro 84.

Varm mad i vinterkulden

Er du bekendt med indisk mad, vil navnene på de fem nye bowls helt sikkert ringe en klokke.

Det er nemlig ris med butter chicken, ris med chicken tikka masala, ris med kikærter, ris med paneer ost og kikærter samt ris med kartofler og kikærter.

“Alle saucerne er hjemmelavet,” fortæller Raj Dhillon om de varme retter, der uden tvivl vil lune her i vinterkulden.

Varm nyhed: Indian Frankies lancerer nye lækre curry bowls til kun 59 kroner
Du kan vælge mellem fem nye curry bowls: ris med butter chicken, ris med chicken tikka masala, ris med kikærter, ris med paneer ost og kikærter samt ris med kartofler og kikærter.

Har du allerede forelsket sig i Frankies wraps, forsvinder de selvfølgelig ingen vegne. Tværtimod kører der et tilbud, hvor du får en gratis sodavand med til din wrap i hele december og januar, når du bestiller via deres hjemmeside.

Her kan der skrues på mængden af chili – spicy eller ekstra spicy – og du kan vælge mellem bl.a. kylling, vegetar og rejer. Se det fulde udvalg her.

Varm nyhed: Indian Frankies lancerer nye lækre curry bowls til kun 59 kroner
En frankie, som spisestedet er opkaldt efter, er en Indian style wrap.

Nye desserter

Når du har hapset en bowl eller en frankie, trænger du måske til noget sødt til dessertmaven.

Her kan Indian Frankies også være behjælpelige, da de også har tilføjet tre nye desserter.

Det er gulab jamun, der er en varm bolledej i sukker sirup og kokos flager, chokolade lava kage med mørk belgisk chokolade og sidst, men ikke mindst mango sweet lassi, som er en hjemmelavet sød mango yoghurt drink med orientalsk nøddemix.

Læs mere om Indian Frankies og bestil din mad her.

Hvad: Indian Frankies lancerer nye curry bowls
Hvor: Vesterbro 84
Hvornår: Fra i morgen, den 9. december

Del artikel

Andre læser også