Indflytterfest med skarpe kampagnepriser: Skoda åbner kæmpe showroom i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

I dag sparkede Skoda en stor indflytterfest i gang her i Aalborg.

Dørene blev nemlig åbnet til et nyt stort showroom, hvor Skoda-bilerne får masser af kærlighed og opmærksomhed. Det er såmænd ikke fordi, at Skoda-mærket er flyttet særligt langt væk.

Man ligger stadig i samme område på Ny Kærvej som søster-mærkerne Audi og Volkswagen.

Men det har længe været planen, at Skoda skulle have et stort synligt showroom med masser af plads til biler, personale og ikke mindst kunder.

Kommer løbende skarpe kampagnepriser

En stor åbningsfest er i disse Covid-19 tider i stedet byttet ud med en løbende indflytterfest, der varer fra nu og helt frem til uge 41.

Her vil der undervejs komme skarpe kampagnepriser på både nye og brugte Skoda-biler.

Den helt nye Skoda Octavia er også landet i det nye showroom, og man kan allerede nu helt særligt i Danmark komme ud og se de helt nye tekniske detaljer og ansigtsløft på den populære bil.

Hos Skoda Aalborg glæder man sig over de nye flotte og store omgivelser.

“Skoda har haft stor fremgang her i Nordjylland i de seneste år. Nordjyderne er ret begejstrede for Skoda-bilerne, for det er et fornuftigt valg, hvor man får rigtig meget for pengene, og føler at man gør en god handel.

Vi investerer i et af de mærker, som kunderne efterspørger rigtig meget, og jeg synes, vi har fået skabt nogle nye flotte rammer.

Samtidig er Skoda-mærket også langt mere synligt nu herude,” forklarer Nils Rodh, filialchef for Audi, Skoda og Volkswagen i Aalborg.

Mange nye fede tekniske detaljer

Der er også mange nye tekniske detaljer i det nye showroom.

Der er blandt andet digitale selvbetjeningsskærme, når man kommer ind og skal aflevere bilen til service eller har brug for hjælp til at kigge på bil.

Inden længe kommer der også en “car configurator”, som kort fortalt er en maskine, hvor man sammen med salgsassistenten kan stå og bygge sin helt egen drømmebil via Skoda-fabrikken med alt det udstyr, fælge, farver m.fl. man ønsker.

Derefter ser man præcis på skærmen, hvordan den ville se ud, og man får også prisen på den.

“Vi har forsøgt at tage de moderne løsninger ind. Det skal være så bekvemt som muligt, når man afleverer sin bil til service. Der bliver indgang til både salgs- og serviceafdeling samlet i et, så man hurtigt kan komme videre, hvis man skal aflevere bilen til service.

Vi har også fået en spritny kundelounge og udleveringsrum, så jeg håber, at rigtig mange vil smutte forbi os og kigge ind i vores nyeste udbygning,” lyder det fra Nils Rodh.

Forstærker salgsteamet

Med åbningen af det nye store showroom har man også forstærket salgsteamet omkring Skoda.

Morten Rasmussen rykker fra Audi-afdelingen over som ny salgschef for Skoda, hvilket er et tegn på et ambitiøst tiltag på Skoda-mærket.

“Der er ingen tvivl om, at vi signalerer, at vi vil det her.

Vi investerer ret kraftigt på alle fronter i Skoda, og i det hele taget bliver det et imponerende bilstrøg herude med alle vores mærker. Vi håber, at når folk skal have ny bil, at man så starter herude.

Det er jo en velkendt biladresse igennem mange årtier, og faktisk kommer der til tider kunder herude, som stadig kalder det for Autocentralen,” griner Nils Rodh.

Flere nyheder på vej

Han peger på, at der snart kommer en del nyheder på elbils-fronten både på Skoda, Audi og VW. Der vil også være en del kampagnebiler i Skodas showroom og flere andre skarpe priser. Så han håber, at folk vil tage et smut forbi.

“Der er helt sikkert noget at komme efter, og jeg vil da sige, at det ikke er hver dag, at der bygges så stort nyt bil-showroom her i Aalborg,” slutter Nils Rodh.

Hvad: Indflytterfest i det nye Skoda Showroom
Hvor: Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra uge 35-41