Indflytterfest med skarpe kampagnepriser: Skoda åbner kæmpe showroom i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

I dag sparkede Skoda en stor indflytterfest i gang her i Aalborg.

Dørene blev nemlig åbnet til et nyt stort showroom, hvor Skoda-bilerne får masser af kærlighed og opmærksomhed. Det er såmænd ikke fordi, at Skoda-mærket er flyttet særligt langt væk.

Man ligger stadig i samme område på Ny Kærvej som søster-mærkerne Audi og Volkswagen.

Men det har længe været planen, at Skoda skulle have et stort synligt showroom med masser af plads til biler, personale og ikke mindst kunder.

Kommer løbende skarpe kampagnepriser

En stor åbningsfest er i disse Covid-19 tider i stedet byttet ud med en løbende indflytterfest, der varer fra nu og helt frem til uge 41.

Her vil der undervejs komme skarpe kampagnepriser på både nye og brugte Skoda-biler.

Den helt nye Skoda Octavia er også landet i det nye showroom, og man kan allerede nu helt særligt i Danmark komme ud og se de helt nye tekniske detaljer og ansigtsløft på den populære bil.

Hos Skoda Aalborg glæder man sig over de nye flotte og store omgivelser.

“Skoda har haft stor fremgang her i Nordjylland i de seneste år. Nordjyderne er ret begejstrede for Skoda-bilerne, for det er et fornuftigt valg, hvor man får rigtig meget for pengene, og føler at man gør en god handel.

Vi investerer i et af de mærker, som kunderne efterspørger rigtig meget, og jeg synes, vi har fået skabt nogle nye flotte rammer.

Samtidig er Skoda-mærket også langt mere synligt nu herude,” forklarer Nils Rodh, filialchef for Audi, Skoda og Volkswagen i Aalborg.

Mange nye fede tekniske detaljer

Der er også mange nye tekniske detaljer i det nye showroom.

Der er blandt andet digitale selvbetjeningsskærme, når man kommer ind og skal aflevere bilen til service eller har brug for hjælp til at kigge på bil.

Inden længe kommer der også en “car configurator”, som kort fortalt er en maskine, hvor man sammen med salgsassistenten kan stå og bygge sin helt egen drømmebil via Skoda-fabrikken med alt det udstyr, fælge, farver m.fl. man ønsker.

Derefter ser man præcis på skærmen, hvordan den ville se ud, og man får også prisen på den.

“Vi har forsøgt at tage de moderne løsninger ind. Det skal være så bekvemt som muligt, når man afleverer sin bil til service. Der bliver indgang til både salgs- og serviceafdeling samlet i et, så man hurtigt kan komme videre, hvis man skal aflevere bilen til service.

Vi har også fået en spritny kundelounge og udleveringsrum, så jeg håber, at rigtig mange vil smutte forbi os og kigge ind i vores nyeste udbygning,” lyder det fra Nils Rodh.

Forstærker salgsteamet

Med åbningen af det nye store showroom har man også forstærket salgsteamet omkring Skoda.

Morten Rasmussen rykker fra Audi-afdelingen over som ny salgschef for Skoda, hvilket er et tegn på et ambitiøst tiltag på Skoda-mærket.

“Der er ingen tvivl om, at vi signalerer, at vi vil det her.

Vi investerer ret kraftigt på alle fronter i Skoda, og i det hele taget bliver det et imponerende bilstrøg herude med alle vores mærker. Vi håber, at når folk skal have ny bil, at man så starter herude.

Det er jo en velkendt biladresse igennem mange årtier, og faktisk kommer der til tider kunder herude, som stadig kalder det for Autocentralen,” griner Nils Rodh.

Flere nyheder på vej

Han peger på, at der snart kommer en del nyheder på elbils-fronten både på Skoda, Audi og VW. Der vil også være en del kampagnebiler i Skodas showroom og flere andre skarpe priser. Så han håber, at folk vil tage et smut forbi.

“Der er helt sikkert noget at komme efter, og jeg vil da sige, at det ikke er hver dag, at der bygges så stort nyt bil-showroom her i Aalborg,” slutter Nils Rodh.

Hvad: Indflytterfest i det nye Skoda Showroom
Hvor: Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra uge 35-41

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.