Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-koncept

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard

Nu er det slut med at stresse over maden, når du skal have gæster på besøg.

Australian Barbecue har nemlig lanceret et helt nyt Social Dining koncept, som i den grad får tænderne til at løbe i vand. Med et kæmpe udvalg, herunder hele 16 forskellige slags kød der tæller alt fra Low ’n’ Slow Pork Roast til Barbecue Ribs og Pork Sliders, er der med garanti noget for enhver smag – og så er vi ikke engang nået til de mange muligheder for lækkert tilbehør, forretter og desserter endnu.

Menuen sammensætter du nemt selv på deres hjemmeside, men vi advarer på forhånd – det er noget nær umuligt at vælge imellem alle de lækre retter og tilbehør.

Prisen går helt ned til 129 kr. person for en hovedret med tre slags kød, kartofler, sauce og to slags tilbehør, men du har helt sikkert ikke lyst til at stoppe der. Du kan nemlig både tilføje smagfulde forretter, appetizers og ekstras eller måske en himmelsk dessert til at slutte af på.

Ejer af Australian Barbecue, Anders Thode fortæller, at det nye Social Dining koncept er en blanding mellem deres allerede eksisterende koncepter Take-Away og Catering.

”Vi er længe blevet spurgt om catering til færre end 10 kuverter, og det kan altså lade sig gøre nu med Social Dining helt ned til 6 personer – og så endda med kortere bestillingsfrist på kun 2 dage,” fortæller han.

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-koncept

Mindre tilberedning – mere hygge

Ideen med Social Dining er at hygge sig om maden, som man deler ved bordet.

Og Australian Barbecue har gjort det nemt at hygge om sine gæster.

Der er nemlig kun ganske få ting på menuen, som du selv skal varme – og det er der en helt særlig grund til.

Helt ekstraordinært kan du nemlig vælge friturestegte retter i din Social Dining menu, noget som hidtil ellers kun har været at finde i deres Take-Away menu. Blandt de himmelske ”varm-selv”-retter finder du blandt andet Spicy Fries, Southern Fried Chicken, Hot Crispy Wings og børnemenu med Nuggets og Fritter.

Det tager kun 10-15 minutter at varme i ovnen, og tiden går hurtigt med at stille resten af de lækre retter an på bordet.

Men derudover finder du også alle de populære favoritter fra Australian Barbecues cateringmenu, som blandt andet tæller Skippy Steak, BBQ Chicken og Kalvecuvette for ikke at glemme Coleslaw, Tomatsalat og de helt perfekt cremede flødekartofler.

Men med et nyt koncept følger også nye retter.

Australian Barbecue har nemlig udviklet nye særlige retter, som kun kan findes i deres Social Dining menu.

Blandt de nye drenge i klassen finder du Southern Fried Chicken, tre forskellige slags Sliders, Vitello Tonnato, Svampe- og Løgkompot, Mini Stjerneskud, Kyllingespyd og meget mere.

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-koncept

Noget for enhver smag

Social Dining tilbyder noget for enhver smag, og der er også muligheder for vegetarer og børn, så alle kan være med.

Ejer, Anders Thode forklarer, at konceptet er ideelt til mange forskellige anledninger, netop fordi man helt selv kan vælge menu.

”Social Dining er perfekt gæstemad til blandt andet påskefrokosten, fødselsdagen, byturen, studenterfesten, game-night, familie-komsammen eller hvis man bare vil have en undskyldning for at samles til en hyggelig aften med vennerne”, fortæller han. 

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-konceptImponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-koncept

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-konceptAfhent selv eller få leveret lige til døren

Du kan roligt invitere dine gæster forbi alle ugens dage. Den uimodståelige Social Dining menu kan nemlig bestilles til både hverdage, weekender og helligdage.

Du kan enten selv hente i butikken på Østerbro 35A i Aalborg, men skal det være endnu nemmere, kan du også få maden kørt direkte til døren i store dele af Nordjylland. De leverer alle hverdage mellem 17.00-20.30 eller til frokost lørdage, søndage og helligdage.

Hvis du er ligeså solgt, som vi er, kan du læse meget mere og bestille din Social Dining menu online her:

Har du spørgsmål fanger du Australian Barbecue på telefonnummer 70 10 70 17 eller på mail info@auralian.dk

Følg dem også på Facebook her.

Imponer dine gæster: Australian Barbecue lancerer nyt Social Dining-koncept

Konkurrence på Facebook

For at fejre det nye Social Dining-koncept, udlodder vi i samarbejde med Australian Barbecue Social Dining for dig og syv andre heldige personer.

Det vil altså sige Social Dining for 8 personer (til en værdi af 1600 kr.)

For at deltage i konkurrencen, skal du ind på vores Facebook-side.