ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grib chancen: Ikonisk pølsevogn i Aalborg er til salg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Du kender uden tvivl pølsevognen H. Mad Boxen, der har ligget på Boulevarden i rigtig mange år.

Først hed den Tages Pølsevogn og med Tage bag roret nåede den nærmest legendarisk status i byen pga. de gode pølser og ikke mindst den gode placering.

Nu er det Jørgen Madsen, der styret slagets gang bag glasruden, og efter cirka halvandet år som pølsemand, har han valgt at sige stop og sætte pølsevognen til salg.

“Jeg er pensionist og vil gerne videre nu. Jeg startede først med en veninde, men så løb vi ind i alt det der corona og måtte lukke i lang tid.

Nu er corona lagt død, og der er begyndt at komme liv i Aalborg, så det er det rette tidspunkt at komme af med den,” fortæller Jørgen Madsen, da MigogAalborg besøger ham på Boulevarden.

Har du altid drømt om at eje din egen pølsevogn og lange kradsere og hottere over disken til glade kunder, er det dermed at slå til nu – og vi mener NU, fordi Jørgen kimes allerede ned af interesserede kunder.

Billig husleje

Kun 13 timer efter at vognen blev sat til salg på Facebook, har Jørgen modtaget over 30 henvendelser, og telefonen ringer også, mens vi interviewer ham.

“Jeg tror, at det bliver nemt at sælge den. Jeg har allerede fået mange henvendelser, som jeg ikke engang har nået at få svaret på endnu, fordi jeg skulle have pølserne klar her klokken 11.

Der er også mange, der bare er nysgerrige, men der skal kun en til, der gerne vil have den,” siger Jørgen.

Hvad salgsprisen helt præcist er, vil Jørgen ikke sige, da det er en kommunal stadeplads, og der derfor følger nogle betingelser med, men som han understreger, er det en billig husleje, og man skal ikke tøve med at ringe og spørge.

Du kan nå Jørgen på telefon 40 95 13 57.

Del artikel

Andre læser også