Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vær opmærksom: Karnevalsvogne får ikke plads i busser og tog

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Skal du til karneval på lørdag, og har du planer om at medbringe en barnevogn eller anden form for “vogntøj”, er der en væsentlig detalje, du skal være opmærksom på.

I en pressemeddelelse skriver NT, at karnevalsvogne ikke må medbringes i busser og tog, da de optager for meget plads.

NT opfordrer så mange som muligt til at benytte den kollektive trafik, og der er normalt rigtig mange, der følger opfordringen, hvilket leder til fyldte busser og tog.

De skal helst fyldes med mennesker og ikke vogne.

Rejs gratis i Nordjylland

Skal man til karneval, er det da også nemt at benytte den kollektive trafik.

Fra fredag den 26. maj kl. 16.00 til søndag den 28. maj kl. 19.00, kan man rejse gratis med NT busser og alle tog i Region Nordjylland, hvis man kan fremvise et gyldigt karnevalsarmbånd.

Indtil lørdag den 27. kl. 18.00 kan man også bare vises sin billet til karnevallet. Derefter er det kun armbånd, der fungerer som billet.

NT oplyser, at de indsætter ekstra busser og togvogne, men at man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at tage karnevalsvogne (barnevogne, klapvogne, trækvogne og lignende) med i busser, tog eller togbusser.

Det skal bl.a. sikre, at alle kan få deres venner med, og at karnevallet bliver så grønt som muligt.

NT opfordrer til, at man tager afsted i god tid, og gerne dagen før, hvis man kan, så færrest muligt skal rejse på præcis samme tid.

Hvis man skal med bus eller tog, skal man være opmærksom på, at der er indsat togbusser mellem Aalborg og Århus H. Man kan i øvrigt finde alle afgange og ankomster for busser, tog og togbusser på rejseplanen.dk.

Del artikel

Andre læser også