Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dropper januarudsalg: IKEA sænker priserne permanent på 500 produkter

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der bliver hverken januarudsalg eller nytårstilbud hos IKEA Aalborg i år.

Til gengæld kan aalborgenserne nu se frem til lavere priser på i alt 500 produkter. Det skriver IKEA i en pressemeddelelse.

De sænkede priser omfatter flere af IKEAs ikoniske møbelserier, herunder klassikere som MALM, VIHALS, KALLAX og IVAR, og gør det muligt for flere at nyde godt af tidløst design og funktionalitet. 

“Vi vil hjælpe så mange danskere som muligt med at skabe et hjem, der er både funktionelt og behageligt,” udtaler Tiago Jesus, varehuschef hos IKEA Aalborg. Han tilføjer:

“Vi arbejder løbende på at gøre os mere tilgængelige for vores kunder ved at tilbyde konkurrencedygtige priser. Det er en helt essentiel brik i vores forretning.”

Det seneste års faldende omkostninger på materialer og råvarer har ført til flere besparelser i værdikæden.

Besparelser, der ifølge møbelvirksomheden bør komme kunderne til gode. Prisnedsættelserne trådte i kraft den 22. december og sænkes permanent.

Går ikke på kompromis med kvaliteten

IKEA arbejder målrettet mod, at alle deres produkter skal produceres til at kunne holde i mange år og være af genanvendte eller fornybare materialer.

Prisnedsættelsen er et vigtigt led i IKEAs overordnede strategi om at gøre kvalitet og holdbart design tilgængelig for de mange mennesker.

“Vores mål er at støtte så mange som muligt og tilbyde priser, som flere har råd til. Men det skal selvfølgelig aldrig være på bekostning af vores mål om at levere møbler og boligtilbehør af høj kvalitet og design,” siger Tiago Jesus.

Frem for svingende priser, tilbud og store rabatter opererer IKEA med faste lave priser året rundt for at skabe større gennemsigtighed og en god kundeoplevelse.

“Vores kunder går aldrig glip af en kampagne eller januarudsalg. Vi vil langt hellere tilbyde en fair og stabil pris hele året rundt. Det skaber også en større gennemsigtighed i prissætningen,” forklarer Tiago Jesus afslutningsvis.

Del artikel

Andre læser også