ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hurtigt ind, hurtigt ud: Nu kan du komme igennem IKEA på ét minut

Af Nathalia Hentze Nielsen

IKEA er kendt for at være parforholdets store udfordring, og det hjælper bestemt ikke på humøret, når man endelig når frem til kassen og skal stå i kø i evindige tider.

Nu er der dog godt nyt til alle kærestepar – og IKEA kunder helt generelt.

Virksomheden skriver i en pressemeddelelse, at det nordjyske varehus har lanceret en ny Scan og Betal-løsning, hvor kunderne scanner varerne løbende med mobilen og kan gå direkte igennem én af IKEA Aalborgs 10 nye Scan og Betal-kasser på under ét minut.

Konkret betyder det, at kunderne nu kan indscanne varerne under hele besøget i varehuset og slippe for eventuel kø ved kassen.

“Det var da hyggeligt at have kunder, der ligefrem blev og overnattede hos os i snestormen. Men vi har jo også kunder, der foretrækker at kunne stryge hurtigt igennem.

Mere end 5.400 kunder har allerede været igennem Scan og Betal her i Aalborg, og vi får virkelig gode tilbagemeldinger om de nye kasser. Systemet er meget intuitivt at bruge og kræver blot IKEA app’en, som mange kender i forvejen,” fortæller varehuschef i IKEA Aalborg, Peter Elmose.

Sådan fungerer det

Med mobilen scanner kunden sine varer løbende gennem varehuset og behøver på den måde kun at håndtere varerne én gang idet, de lægges i indkøbsvognen.

Varen registreres direkte i app’en, der giver et digitalt overblik over kundens samlede antal varer og den samlede pris. Derudover får kunden nem adgang til produktinformationer og samlevejledning tilknyttet de enkelte varer.

“Det smarte ved at bruge Scan og Betal er, at man udover at spare tid ved kassen også får et komplet overblik over ens indkøbsvogn. App’en giver dig desuden forslag til tilbehør til din vare – det kunne fx være lyspærer, hvis du netop har lagt en lampe i vognen,” siger Mads Kristensen.

Efter indkøbsturen rundt i varehuset afsluttes Scan og Betal med en unik QR-kode, der indeholder alle varer i indkøbsvognen. Koden scannes ved en af varehusets Scan og Betal-kasser, og kunden kan således komme igennem kassen på mindre end ét minut.

Del artikel