Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor handel: Aalborg-firma bliver en del af skandinavisk bureau

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Casper Janning
Foto: Casper Janning

ICE DIGITAL, der har hovedsæde i Aalborg er blevet en del af Obsidian Group, som har foretaget deres tredje opkøb siden sommeren 2023.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Det digitale bureau Obsidian Group har købt det nordjyske marketing-bureau ICE DIGITAL og de tre stiftere af ICE DIGITAL træder ind i Obsidians ejerkreds, men ICE fortsætter som selvstændigt brand.

Opkøbet bringer Obsidian op på ca. 315 medarbejdere, inkl. de 15 nye, der sidder i Aarhus og Aalborg.

ICE DIGITAL blev stiftet 1. februar 2022 og er siden da vokset til ca. 15 specialister. Søren Skriver, Kristian Tinho og Niklas Bruun kommer alle med mange års erfaring i digital marketing og er lykkes med at skabe en hurtigt-voksende virksomhed i et marked, der ellers har været præget af modgang.

Obsidian har de seneste år alene tilknyttet godt 140 nye ansatte, bl.a. gennem opkøbene af finske Paperplanes og tyske Projecter, som Obsidian Group købte i august.

“Vi ønsker primært at købe op i udlandet, men ICE DIGITAL, deres stiftere og dygtige medarbejdere var et stærkt ønske for os og taler ind i vores ønske om at være stærkt til stede i Danmarks fire største byer,” siger Emil Ignatzi Reinholdt, CEO i Obsidian Group.

Vækst-agenda i hele Europa

ICE DIGITAL har – på trods af den korte levetid på 2 år – allerede hjulpet flere hundrede virksomheder med digital marketing. Specialeområder er annoncering på sociale medier, annoncering i søgemaskiner og søgemaskineoptimering.

Det største kontor ligger i Aalborg, hvor en stor del af kundebasen også ligger.

“Selvom vi i dag er en bureau-gruppe, der har kontorer og kunder i Danmark, Tyskland og Finland, så er Danmark fortsat et meget vigtigt område for os med stort vækstpotentiale.

Vi arbejder digitalt, men vil gerne være til stede lokalt, og det gælder ikke mindst i Nordjylland” siger direktør i Obsidian, Emil Ignatzi Reinholdt.

“Det har været en fantastisk rejse de sidste to år, og vi havde et ønske om at sætte endnu mere tempo på og kunne arbejde mere effektivt på tværs af landegrænser. Derfor gav det mening for os at koble os på Obsidian og deres rejse og ambitiøse planer, siger direktør Søren Skriver fra ICE DIGITAL.

Del artikel

Andre læser også