Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I toppen: Nordjyske Bank scorer højt i landsdækkende undersøgelse

Af Michael Qureshi

Høj troværdighed og et godt image.

Det er to ting, der hænger sammen, og er utrolig vigtige parametre for enhver bank. Derfor kan Nordjyske Bank i den grad gå ind i 2018 med stor tilfredshed.

I oktober gennemførte netmediet FinansWatch en imageundersøgelse på landets banker. Blandt nordjyderne var det de nordjyske banker, der toppede listen. Her indtog Nordjyske Bank en førsteplads foran Sparekassen Vendsyssel og Spar Nord Bank.

I søndags bragte det store medie Finans så resultatet af en endnu større landsdækkende image-undersøgelse foretaget af Voxmeter baseret på 39.000 interview. Det er en årlig tradition, at Voxmeter laver image-undersøgelsen.

Her er Nordjyske Bank igen i år helt fremme i toppen på de konklusioner, undersøgelsen lander på. Blandt andet på rådgivning, image og troværdighed.

Danske Bank får tørre tæsk

Mens en gigant som Danske Bank får tørre tæsk i undersøgelsen med en bundplacering i alle tre kategorier, så klarer nordjyske banker sig forbløffende godt.

Nordjyske Bank er i Top 3 på Rådgivning og kommunikation udadtil. De tager en flot landsdækkende fjerdeplads på troværdighed. Sparekassen Vendsyssel og Sparekassen Thy tager de øvrige topplaceringer i den store undersøgelse.

Stolt af resultatet

Hos Nordjyske Bank er man stolt af topplaceringerne i den store undersøgelse bragt på Finans.dk

”Der findes mange forskellige tilfredshedsundersøgelser af banker, men lige netop Voxmeters undersøgelser ser vi frem til med en vis spænding, da undersøgelserne omfatter rigtig mange respondenter fra hele landet.

Det er glædeligt at se, at de nordjyske pengeinstitutter generelt klarer sig fint, men selvfølgelig særlig glædeligt at se, at Nordjyske Bank i flere af delundersøgelserne fx Rådgivning, Troværdighed og Image ligger helt oppe i top 3,” siger Palle Skyum, forretningsudviklings- og Marketingschef i Nordjyske Bank til MigogAalborg.

I 2015 fusionerede banken med Nørresundby Bank, og alt peger på, at det har givet et positivt afkast for begge banker.

 

Her starter Annonce for ClubAalborg og Nordjyske Bank

Er du kunde hos Nordjyske Bank tilbyder banken alle deres kunder mellem 18-27 i Nordjylland et års gratis abonnement af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie.

Med ClubAalborg/ClubAalborg Studie får du adgang til fantastiske tilbud på mere end 30 lækre caféer, restauranter, skønhedssaloner og butikker i Aalborg og omegn. Helt eksklusive tilbud man ikke normalt kan få.

Hvis du vil have et møde med Nordjyske og høre mere om fordelene ved at være kunde hos dem og ikke mindst gøre brug af et års gratis ClubAalborg-abonnement?

Så book et møde her

Er du allerede kunde i banken mellem 18-27 så få dit års gratis abonnement her