Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I Nordens Paris dyrkes der masser af motion

Af Redaktionen
Aalborg
Aalborg

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man dagligt dyrker motion. Fysisk aktivitet kan være med til at forebygge en række sygdomme, hvor aktivitetsniveauet er individuel i forhold til alder, køn, og ambitioner. Dog kan man som tommelfingerregel altid tage udgangspunkt i minimum 30 minutters daglig aktivitet.

I Aalborg dyrkes der også motion. Det er alt lige fra at tage cyklen til-og-fra arbejde, til superliga fodbold og ligahåndbold, samt populære fremadstormende sportsgrene som ishockey og basketball.  I Aalborg kan man stolt pryde sig med at være synlig over hele linjen.

Sport er også følelser, ligeså meget som det er underholdning. Det er med til at sætte en by på Danmarkskortet, og sågar verdenskortet. Det er ikke lang tid siden, at en by som Aalborg netop blev nævnt som en ”must-see” lokation i intet mindre end New York Times.

Hvad betyder den positive omtale?

Om omtalen har nogen effekt, er ret spændende at følge her i 2019. Turismen i Danmark har været inde i en positiv trend, og det er essentielt at man bygger videre på dette. Især var der stor efterspørgsel på de danske sommerhuse sommer 2018. Dels er det på grund af det er blevet billigere at rejse, men også uroen man desværre også oplever ude i den store verden. Dette har helt sikkert en indirekte effekt i folks beslutning omkring hvor årets feriedestination går hen.

Sommerhus tip nær Aalborg: En times kørsel fra Aalborg ligger Løkken, som igennem mange år har været et populært ferieområde. Løkken er blandt andet kendt for denne her lidt barske og rå natur, som langsomt tager terræn fra de sommerhuse der ligger tættest på den flotte vestkyst.

Den gode motion

Som vi var inde på indledningsvist, er sport og fysisk aktivitet med til at forebygge en række sygdomme. Det kan være candida symptomer, der kan komme af stress, dårlig kost, men også blot helt almindelig koncentrationsevne, fokus eller hovedpine der kan komme, hvis man ikke prioriterer motionen.

Det er et helt almindeligt problem rigtig mange desværre døjer med. Det er også grunden til at man på arbejdspladserne, er begyndt at tage seriøst hånd omkring dette.

Virksomhedernes vigtigste aktiv, er dens medarbejdere, trives eller performer de ikke, kan det være rigtig dyrt. Ikke kun set ud fra den enkeltes virksomheds perspektiv, men også som samfund.

Del artikel