I morgen kan en Aalborg-pige blive Miss Danmark: Cathrine tror på triumfen

Skrevet af: Michael Qureshi
Cathrine blev Miss Beauty with a Purpose
Cathrine blev Miss Beauty with a Purpose

I morgen lørdag den 17. september skal Danmarks smukkeste kvinde findes ved en stor Miss Danmark-finale med deltagelse af 30 piger fra hele landet.

Fire nordjyske piger er repræsenteret. Alle er noteret som Aalborg-piger på Miss Danmarks officielle side.

Miss Danmark er landets ældste og mest anerkendte skønhedskonkurrence, hvor vinderen også repræsenterer Danmark ved Miss World, der i år afvikles i Washington DC i USA.

De 30 smukke piger bedømmes ikke udelukkende på udseende. De skal også være ambitiøse, velformulerede og blandt andet være involverede i projekter, der sætter fokus på velgørenhed.

MigogAalborg.dk har frem mod finalen sat fokus på de fire Aalborg-piger. Vi er nået til den sidste i rækken. Mød Cathrine Lyngholm Klattrup.

Miss Danmark Aalborg
Christina Anaya/www.missdanmark.dk

Fortæl om dig selv?

“Jeg er 22 år og jeg bor i Aalborg centrum. Udover drømmen om at blive Miss Danmark 2016, så drømmer jeg inderligt om at læse psykologi på universitetet. Det er et ønske, som jeg arbejder utrolig hårdt for at få til at gå i opfyldelse! Ydermere arbejder jeg frivilligt i Barnets Blå Hus, hvor omsorg er et nøglebegreb, og med et antimobbeprojekt, der hedder MobSquad. Sidst men ikke mindst er jeg en livsglad ung kvinde, der elsker at rejse og opleve verden med alt, hvad det indebærer.”

Hvad betyder det for dig at nå finalen i Miss Denmark 2016?

“Det betyder utrolig meget for mig at være en af de 30 finalister i dette års Miss Danmark. Jeg gik ind i denne konkurrence med et åbent sind, men jeg havde aldrig turde håbe på udbyttet. Jeg har lært utrolig meget om mig selv. Jeg har fået så mange redskaber med i rygsækken fra vores dygtige mentorer, som jeg resten af livet vil kunne hive frem og nyde godt af. Ydermere har jeg fået lov til at skabe et samarbejde med det eneste børnehospice i Danmark, Lukashuset, hvilket ligger mit hjerte meget nært.”

Hvad kan en eventuel sejr bringe med sig?

“Vinderen af den eksklusive titel Miss Danmark 2016 får lov til at rejse til Washington D.C. til årets Miss World. Miss World konkurrencens hovedelement er velgørenhed. Vinderen af Miss World 2016 får lov til at bo i England i et år samt at rejse verden rundt for at lave velgørenhedsarbejde. Det er en opgave, som jeg med ære vil kæmpe for.”

Hvilke forventninger har du til finalen?

“Nu er finaleugen startet, og den har været fyldt med spænding. Jeg kan næsten ikke være i min krop, fordi jeg glæder mig så utroligt meget til den store finale lørdag d. 17. september. Mine forventninger til finaleugen er hårdt arbejde, dedikation, træning, glæde, kærlighed og en masse uforglemmelige minder.”

Vinder du?

“JA! Jeg har viljen og styrken til at vinde. Ydermere har jeg værdier, der gør mig yderst kompetent til at repræsentere Danmark og ikke mindst Miss Danmark organisationen til Miss World 2016. Jeg har altid haft uendelig støtte hjemmefra, men i mange år har jeg hungret og manglet en udefrakommende til at tro på, at jeg er noget specielt, og at jeg kan gøre en forskel. Miss Danmark organisationens nationale direktør Lisa Lents tror på mig. Hun tror på, at vi alle er fantastiske unge piger, og jeg vil kæmpe for at gøre hende, min familie og Miss Danmark organisationen stolt.”

Fik du læst om de tre øvrige Aalborg-piger i Miss Danmark-finalen?

Fire Aalborg-piger i Miss Danmark-finalen: Sara elsker livet på landet

Miss Danmark i Aalborg
Sara Holmstrup
Foto: Christina Anaya/www.missdanmark.dk

Patricia fra Aalborg er i Miss Danmark-finalen: Har en helt særlig passion

Miss Danmark Aalborg
Patricia Overgaard Christensen

Aalborg-pigen Katrine er i Miss Danmark-finalen: Jeg forstår godt folks fordomme

Miss Danmark Aalborg

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.