Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I morgen går det løs: Det kan du opleve til Aalborg i Rødt

Af Emil Kjær Jørgensen

I morgen kl 10.00 kan du høre 12 kæmpe brag i midtbyen …

Men bare rolig. Der er ikke udbrudt borgerkrig mellem Nørresundby og Aalborg.  Årsagen er noget mere harmløs og festlig.

De 12 kanonskud, der affyres af Aalborg Kanonlaug på Toldbod Plads, markerer nemlig startskuddet til dette års Aalborg i Rødt, hvor butikkerne starter ud med en klassisk Day & Night med skarpe tilbud.

Butikkerne holder desuden åbent i 12 timer fra klokken 10.00 – 22.00.

“Vi glæder os helt vildt til tre begivenhedsrige dage i midtbyen, hvor vi binder en rød sløjfe på en fantastisk sommer for butikker og spisesteder i Aalborg.

Weekenden markerer samtidig starten på efteråret, og derfor har butikkerne jo fået en masse nye, spændende varer, som de viser frem,” forklarer Flemming Thingbak fra Aalborg City.

Aalborg i Rødt trækker naturligvis mange mennesker til byen, og Aalborg City forsikrer, at man efterlever alle myndighedernes retningslinjer.

“Alle butikker har fuldstændig styr på, at der holdes afstand og hvor mange der må være i de enkelte lokaler. Derudover er der naturligvis masser af håndsprit til rådighed,” siger Flemming.

I morgen går det løs: Det kan du opleve til Aalborg i Rødt
Foto: Aalborg City

Hyggelige events i hele byen

I respekt for hele corona-situationen er Aalborg i Rødt-begivenhederne spredt over hele midtbyen, så man ikke samler for mange på ét sted.

Der vil være musikalske og humoristiske indslag i de røde oplevelseszoner (Gravensgade, Slotsgade, Bredegade og på Nørregade Torv) rundt i byen.

“Vi må desværre undvære den store Gammeltorv-koncert i år, men det betyder bestemt ikke, at vi går ned på underholdningen,” siger Flemming.

Både fredag, lørdag og søndag er der lækre jazz-toner i alle gågaderne, hvor det voksende jazzmiljø i Aalborg sørger for fede mini-koncerter.

Mange af byens restauranter og caféer holder også helt særlige Aalborg i Rødt events – eksempelvis på Salling Rooftop, hvor der fredag fra klokken 16-20 være fest med DJ og Aalborg i Rødt-cocktails til 50 kr. stk.

I morgen går det løs: Det kan du opleve til Aalborg i Rødt
Foto: Aalborg City

Gå en tur på den røde løber … og vind en bil

På Bredegade Torv har man etableret en kæmpe rød løber, der skal danne rammen for forskellige events.

I morgen går det løs: Det kan du opleve til Aalborg i Rødt

Her vil der blive afholdt små arrangementer alle tre dage, og det er også her, du har mulighed for at vinde en spansk bil i en måned.

Uggerhøj Biler har nemlig valgt at fejre, at de nu forhandler Seat-biler ved at lave en fed konkurrence – og derudover uddeler de gratis sangria og churros.

På Aalborg Citys Facebookside er der lige nu også spækket med konkurrencer fra byens butikker – dem kan du finde lige her.

I morgen går det løs: Det kan du opleve til Aalborg i Rødt
Foto: Aalborg City

Smagsprøver, konkurrencer og gratis hotdogs

Butikkerne, der er med i Aalborg i Rødt, kan nemt kendes på den røde stribe på facaden, og her kan du opleve en masse forskelligt i løbet af weekenden.

Alle steder vil der være små happenings og overraskelser og mange af butikkerne kan tilbyde gratis røde hotdogs og de helt særlige Aalborg i Rødt-flødeboller, fremstillet af Aalborg Chokoladen.

“Det er helt uforudsigeligt, hvad der sker, men én ting er sikker: Alle butikker har et eller andet specielt klar, og der sker noget overalt – lige fra smagsprøver, gratis vareprøver, konkurrencer, modeshows osv.,” lover Flemming.

Hvad: Aalborg i Rødt
Hvor: Hele midtbyen
Hvornår: Fredag d. 4. sep. – søndag d. 6 sep

Du kan finde meget mere info om Aalborg i Rødt her.

Del artikel

Andre læser også