ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forårsrengøringen er færdig: I morgen fylder Vestre Fjordpark bassinerne

Af Stine Kjølby Christensen

Det var en sorgens dag, da Vestre Fjordpark i start marts meldte ud, at de ville tømme vandet i bassinerne.

Byens vinterbadere var rådvilde og vidste ikke, hvad de skulle gøre af sig selv, deres nyvundne identitet … og hvad med deres Instagram-content?

Nu er der heldigvis gode nyheder, der er lige til at blive våd … af.

Vestre Fjordpark afslører over for MigogAalborg, at de fra i morgen åbner for pumperne igen. Derefter vil der gå cirka et døgn, før bassinerne igen er helt fyldt op.

“Vandet skal lige kørte igennem systemet en 3-4 gange for at blive renset ordentligt igennem, så vi regner med, at folk kan begynde at bade fra i overmorgen (torsdag red.),” fortæller Sebastian Prenta, bademester i Vestre Fjordpark.

Bassinerne tømmes hvert år for at rense og gøre bunden pæn og ren til at lægge et nyt lag sand på – før der igen tændes for det friske fjordvand.

Med hensyn til forsamlingsforbuddet i Vestre Fjordpark, så gælder de samme regler som andre udendørssteder. I skrivende stund er det på 10 personer.

“Det er folks eget ansvar at færdes herude, så det er samme princip, som hvis man er på stranden,” forklarer Sebastian.

Alt efter hvad myndighederne melder ud om corona-restriktioner, så satser Vestre Fjordpark på at åbne helt officielt – med afmærkninger, livreddere og åbne toiletter – i slutningen af maj.

Forårsrengøringen er færdig: I morgen fylder Vestre Fjordpark bassinerne

Åbner snart for is og guf

Selvom vejret er noget ustadigt, så er der ingen tvivl om, at foråret er på vej. Også i SALT Café i Vestre Fjordpark, der glæder sig til at lukke åbne dørene for en ny sæson.

“I takt med at bassinerne fyldes igen, begynder jeg også at se på, hvornår det giver mening for mig at åbne op for kiosken igen. Vi starter sandsynligvis stille ud med at åbne, når vejret er med os, og vi kan se, at der er gæster hernede.

Efter en lang og grå vinter satser vi på, at der venter os en god og hyggelig sæson, så det glæder vi os meget til,” fortæller Katerina Komselis, der er indehaver af SALT Café.

Del artikel

Andre læser også