Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I morgen åbner Nordjyllands største H&M Megastore: Se de første billeder indefra

Af Ditmer Kiis

Der bores og bankes overalt i Friis Shoppingcenter, og der er slet ingen tvivl om, at den store renovering og de mange nye butikker for alvor vil gå i hjerterne på de shoppeglade aalborgensere.

Allerede i morgen bliver der mulighed for at shoppe amok, når Friis byder H&M velkommen med deres helt nye megastore i centeret – og med 2500 kvadratmeter bliver det endda Nordjyllands allerstørste.

Den store butik bliver opdelt i to plan og kommer til at rumme op til flere spændende afdelinger. Blandt andet en inspirerende H&M Home, som er den svenske gigants interiør-koncept.

Denne afdeling bliver den fjerde af sin slags i Jylland.

Stor udvidelse og skarpere koncept

Som bekendt har H&M haft lokation i centeret lige siden Friis’ åbning. Alligevel bliver det en helt ny oplevelse, når man træder ind i den nye butik.

”Vi er glade for, at vi har fået mulighed for at udvide vores butik i Friis. Butikken bliver 400 kvm. større, og det betyder, at vi kan ekspandere og vise endnu mere af, hvad H&M står for,” fortæller Michael Kondrup, som er presseansvarlig for Hennes & Mauritz A/S.

”For eksempel er H&M Home en spændende del af vores forretning og et oplagt supplement til vores udvalg til damer, herrer og børn.

På den måde udvider vi vores produktportefølje af den nyeste ”mode og kvalitet til bedste pris – på bæredygtig vis” – vores forretningsidé, som H&M Home naturligvis også er en del af.”

Aalborg har stort potentiale

Med fem butikker fordelt over midtbyen og City Syd har H&M efterhånden investeret bredt i Aalborg. Men det er et helt bevidst træk fra koncernens side.

”H&M har været i Aalborg i mange år, og de seneste år har vi investeret endnu mere i byen. Vi ser Aalborg som en stærk handelsby med et meget stort opland,” fortæller Morten Kondrup og fortsætter:

”Vi oplever, at Aalborg er proaktive for at få unge til byen, og at man ikke vil stå tilbage for andre storbyer. Hverken når det gælder uddannelse, kultur eller handelsliv. Derfor er vi rigtig glade for at være tilbage efter ombyningen og glæder os til at åbne en endnu større og flottere butik.”

Og det er altså i morgen, d. 13. oktober, at du for første gang kan træde ind Nordjyllands største – og måske flotteste – H&M i Friis Shoppingcenter.

Den store Grand Opening finder sted fra kl. 10.00, hvor der vil være rød løber, rabatkuponer på 100 kr. til de første 100 kunder samt 10% rabat til Club-kunder.