Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad, drikke og sjov ad libitum: Maximum inviterer til et brag af en julefrokost

Af Ane Johanne Damgaard

Det sørme, det’ snart, det jul.

Klokken er kvart i planlæg-din-julefrokosttid. Selvom vi lige har fået en lille snert af den sommer, vi troede aldrig kom, så er vi allerede så småt begyndt at glæde os til yndlingshøjtiden af dem alle.

Det er den ene gang om året, hvor alle formelle hatte bliver lagt på hattehylden, hvor vi spiser til, vi revner, og fortæller røverhistorier til den lyse morgen.

Der er ikke noget som at se sine kollegaer hoppe i deres fineste kluns og smide tøjlerne. Årets julefrokost er bare noget, vi ikke vil gå glip af.

Som juletiden nærmer sig, er det ved at være på høje tid at finde ud af, hvem der skal have æren af at facilitere jeres julefrokost.

Og hvis der er et sted i Aalborg, hvor I for alvor kan få trænet lattermusklerne, tilfredsstillet smagsløgene og svinget træbenet, så må det være hos Maximum.

Slip det indre legebarn løs

Det er svært at finde noget sted, som har så meget spas samlet ét sted, hvor man ovenikøbet kan fylde maven med mad fra et sandt overflødighedshorn af juleretter og finde et sted at sove, når trætheden vasker over jer.

I kan lige så godt slippe de indre legebørn løs, for under Maximums tag er der i den grad lagt op til julelege.

Der er action på programmet, og du kan at se frem til at tvære dine kollegaer ud i en af de mange forlystelser, som I kan vælge imellem.

Mad, drikke og sjov ad libitum: Maximum inviterer til et brag af en julefrokost

I kan jagte strikes på bowlingbanerne, hole in ones på minigolfbanen, bulls eye på dartskiverne, toppoint i shuffleboard, eller bare give den fuld smadder med en omgang lasergame.

Vælg en af fem forskellige forlystelser, som skal sikre jer kampgejst, high fives og måske et par dårlige tabere. I har også mulighed for at booke de fem forskellige escape rooms, løse udfordringerne i de 25 cube challenge rum eller spille en gang human bordfodbold.

“Man har mulighed for at skræddersy aftenen lidt, som man vil. Vi er altid villige til at løse det, hvis der er nogen, der ønsker noget andet. Der er ikke mange forespørgsler, jeg ikke kan imødekomme,” fortæller centerchef hos Maximum, Dennis Friis.

Haps haps haps…

Når depoterne skal fyldes op, står den helt store julebuffet og venter på, at I går i krig med den.

Der er klassisk julemad på menuen, dog med et twist fra grillstilen, som vi kender Maximums buffeter for. Det betyder, at der er garanti for masser af sovs, sprøde som bløde kartofler, grillet kød og grønt i lange baner.

I får både grøn langkål, brunede kartofler og risalamande, for nu’ det’ jul igen.

Mad, drikke og sjov ad libitum: Maximum inviterer til et brag af en julefrokost

Hvis I allerede nu ved, at jeres julefrokost rimer på iskold snaps i massevis, bør I bestille den på forhånd. Så sparer I nemlig en hundredlap på den, og den vil stå klar til jer, allerede når I slår jer ned i sædet og skal have første bid af jeres sildemad.

“Udover at vi kan stille en kold snaps på bordet, sørger vi også for velkomstdrink, sjove oplevelser, livemusik, Big Time Julebuffet, øl/vin/vand/kaffe ad libitum og natmad.

65% af vores julefrokostselskaber booker faktisk denne ad libitum pakke. Det gør det nemt for alle, og man kender prisen på sin julefrokost,” forklarer Dennis Friis.

I kan altså få jeres julefrokost, næsten lige som I ønsker den, så ingen går hverken sultne eller tørstige til køjs.

Våde varer kommer I nemlig heller ikke til at gå ned på, da der i de fleste af julefrokostpakkerne er inkluderet drikkevarer ad libitum.

Dans til I segner

Den 24.-25. november, 1.-2. december og 8.-9. december sørger et af landets fedeste livebands for at sætte gang i dansegulvet.

I over et årti har KopiBandet.DK leveret utallige shows i hele landet og i udlandet med overbevisende showmanship, lyd og lys.

KopiBandet.DKs varemærke er at levere en kæmpe fest med deres rockede versioner af de hits, du husker og elsker … og selvfølgelig alle dem, som du har glemt, at du mangler.

Mad, drikke og sjov ad libitum: Maximum inviterer til et brag af en julefrokost

Og ja I hørte rigtigt … Maximum kan også sørge for, at I har et sted at dejse om, når jeres danseben bare ikke KAN mere.

De har nemlig indgået et samarbejde med Milling Hotel Gestus, så I både kan få en seng at sove i og slutte oplevelsen perfekt af med en omgang morgenmad dagen efter.

Æg, bacon og lun leverpostej skulle være den bedste kur mod tømmermænd…

Du finder meget mere info om Maximums julefrokost her.

Del artikel

Andre læser også