Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I kendte lokaler: Danmarks største Søstrene Grene åbner i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Søstrene Grene
Foto: Søstrene Grene

I løbet af 2024 vil aalborgenserne kunne besøge en helt ny Søstrene Grene, når butikskæden åbner Danmarks største Søstrene Grene i Algade, en af de to store forretningsgader i Aalborg.

Fra efteråret 2024 vil Aalborg kunne bryste sig af at være byen med Danmarks største Søstrene Grene. Detailkæden fra Aarhus overtager nemlig Mr. CC:Christensens lokaler i Algade og dermed den 650 kvm store butik.

Det betyder også at Søstrene Grene på Nytorv vil lukke efter 35 år.

”Butikken i Nytorv var en af de allerførste butikker, vi åbnede, uden for Aarhus.

Derfor vil den også altid være et billede på begyndelsen af vores ekspansion.

Vi har været umådelig glade for at holde til på adressen så længe, men da muligheden for at udvide så markant og kunne tilbyde vores trofaste kunder i Aalborg Danmarks største Søstrene Grene kom, kunne vi selvfølgelig ikke sige nej,” udtaler medejer og CEO Mikkel Grene, hvis forældre grundlagde Søstrene Grene i 1973.

”Vi er selvfølgelig utrolig glade for og spændte over at skulle flytte ind på en så ikonisk adresse i Aalborg, hvor vi håber på at kunne bo i mange år. Vi vil i den forbindelse gerne takke Wagner Ejendomme og EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, for muligheden og processen omkring at få det hele på plads,” siger Mikkel Grene.

I kendte lokaler: Danmarks største Søstrene Grene åbner i Aalborg
Foto: Søstrene Grene

En helt ny butiksoplevelse

Danmarks største Søstrene Grene vil ud over de mange ekstra kvadratmeter også byde kunderne på en helt ny butiksoplevelse.

Søstrene Grene har over de sidste år udbredt et nyere butikskoncept kaldet Retail for the Senses.

Dette koncept er centreret – som navnet måske antyder – om en sanselig butiksoplevelse.

I kendte lokaler: Danmarks største Søstrene Grene åbner i Aalborg
Foto: Søstrene Grene

Her er der blevet arbejdet endnu mere med den velkendte butikslabyrint samt farverne og lyssætningen i butikken. På den måde vil butikken føles ny både set udefra og indeni.

”Et besøg i Søstrene Grene skal være en pause fra en travl hverdag, hvor ens sanser bliver aktiveret gennem duften af træ, den klassiske musik og de mørke vægge.

Vi arbejder altid hårdt på at sørge for, at et besøg i vores butikker skal være en særlig oplevelse,” fortæller Mikkel Grene.

Samme søde personale

Er man trofast kunde i Søstrene Grene i Nytorv vil der også være en særlig genkendelighed i den nye butik, da man stadig vil blive mødt af det samme personale.

Butikken bliver ikke kun Danmarks største Søstrene Grene, men faktisk en af de største i verden.

Søstrene Grene har tæt på 280 butikker fordelt på 16 markeder.

Den pt største Søstrene Grene findes på Schlossstraβe i Berlin, og denne butik byder på ca. 100 kvm mere end adressen i Algade.

Søstrene Grene åbner i disse år mange nye butikker på tværs af de europæiske markeder. Butikskæden regner med at runde 300 butikker her i 2024 og 500 butikker i 2027. B

Del artikel

Andre læser også