Julehygge i Aalborg: I dag tændes julebelysningen i hele midtbyen

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi har i den grad brug for julestemningen i et hårdt Corona-præget 2020.

Det er nu, at hjerternes fest er mere end velkommen. Hvis man vil i den helt rette stemning, så bør man tage et smut ind i Aalborgs midtby i weekenden eller i den kommende tid.

I dag fredag d. 13. november tændes julebelysningen i hele Aalborgs midtby nemlig, og man kan spotte flere nyheder i årets julelandskab i Aalborg.

Opstilles 50 juletræer med lys

Desværre er det store julemarked i år aflyst grundet Corona, men det har ikke hindret Aalborg City i at forsøge at skabe så hyggelig stemning i Aalborgs gader som muligt.

“Igen i år har vi udvidet oplevelserne, og blandt andet er der i Algade, op imod Budolfi Plads, opstillet 50 juletræer med lys.

Vores smukke Kronhjorte familie kommer desuden i år til at stå foran Sparekassen Vendsyssel på Budolfi Plads,” forklarer Flemming Thingbak fra Aalborg City.

Nytorv bliver også dekoreret med juletræer – og her opstilles der tilmed en nostalgisk salgsvogn, der bl.a. sælger brændte mandler.

“Vi pynter også Gammeltorv op med 200 juletræer, der alle har masser af lys på – og 3500 røde kugler er fordelt på de mange træer. Vi har forsøgt at skabe så hyggelig stemning som muligt i en svær tid,” lyder det fra Flemming Thingbak.