Unik bygning til salg: I dag skyder Danbolig Aalborg C budrunden i gang

Skrevet af: Jonas Søhus Vogt Sørensen

Har du nogensinde spekuleret over, hvad den perfekte lejlighed er? Så har vi måske svaret til dig.

Fra i dag, fredag, har du nemlig mulighed for at byde på det der måske kan blive Aalborgs lækreste bygning, hvor der kan opføres fire luksuslejligheder.

Det er Danbolig Aalborg C, der udbyder den i budrunde fra fredag den 15. oktober og en måned frem til den 15. november.

”Det er et baghus til totalmodernisering vi har fået i kommission på Nytorv 3B med arkitekttegninger af Friis og Moltke, som Aalborg Kommune har godkendt,” fortæller Carina Bach Kristiansen, der er indehaver af Danbolig Aalborg C.

Unik mulighed

Det er absolut ikke hver dag, at sådanne mulighed bliver sat til salg i Aalborg. Det er de da også klar over hos Danbolig Aalborg C, der har svært ved at få armene ned:

”Det er fuldstændig unikt, at der foreligger både arkitekttegninger samt tilladelse fra Kommunen til byggeriet – så det er blot at komme i gang med projektet for den nye ejer.

Vi har armene langt oppe over hovedet og er så glade. Det fås simpelthen ikke bedre i Aalborg, og det er noget, der sjældent bliver udbudt til salg,” siger Carina.

Men det er ikke blot lejlighederne, der er noget langt udover det sædvanlige. Det er beliggenheden i den grad også.

”Den er beliggende fuldstændig fantastisk – skråt over for Salling mellem Marcus og Apoteket. Den har en fuldstændig central beliggenhed, men da det er et baghus, er den stadig trukket lidt tilbage fra al trafik og menneskemylder.

Og så bliver man nabo direkte til Slotsparken, hvilket jo er virkelig, virkelig unikt og fantastisk. Du har virkelig roen derinde, men samtidig er der masser af byliv lige omkring dig” siger Carina.

God investeringsmulighed

Bliver man den heldige ejer af bygningen, får man mulighed for opførsel af lejligheder, der stort set aldrig kommer til salg i Aalborg.

“Det er en god investeringsmulighed. Man kan jo både byde med henblik på udlejning, videresalg eller personlig brug,” fortæller Carina og tilføjer:

“I projekttegninger der er to lejligheder i stuen hvor den ene har udgang til altan, en lejlighed på 1. sal ligeledes med udgang til altan og en lejlighed på 2. sal med adgang til fuldstændig fantastisk terrasse, hvor man kan kigge over i Slotsparken”

Hovedet skal hurtigt lægges i blød, for budrunden starter som sagt allerede i dag.