Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sidste farvel: I dag bisættes Mia fra Budolfi Kirke

Af Stine Kjølby Christensen

Sagen om 22-årige Mia Skadhauge Stevn rystede hele Aalborg, efter hun natten mellem den 5. og 6. februar forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade.

Der gik dog ikke mange dage, før Nordjyllands Politi fik klarlagt Mias efterfølgende færden, og allerede den 9. februar blev to mænd anholdt og sigtet for drab.

Den ene blev senere løsladt, men han er dog fortsat sigtet i sagen. Siden da er sagen rullet langsomt i takt med at politiet blev klogere på både deres undersøgelser og fund.

Den 10. februar meldte de offentligt ud, at der var fundet “dele af et menneske” i Dronninglund Storskov, hvilket kort tid efter blev bekræftet at være Mia.

De retsmedicinske undersøgelser er afsluttet

De sidste par uger har der været forholdsvist stille i sagen, hvilket primært skyldes, at Nordjyllands Politi ønskede arbejdsro for forhåbentlig at komme til bunds i sagen.

Politiet oplyste torsdag til B.T., at de nu havde færdiggjort de retsmedicinske undersøgelser. Derfor kan Mia også i dag bisættes fra Budolfi Kirke.

Et sidste farvel: I dag bisættes Mia fra Budolfi KirkeEt sidste farvel: I dag bisættes Mia fra Budolfi Kirke

Ifølge forældrenes dødsannonce var alle, der har og havde haft en forbindelse til Mia Skadhauge Stevn, velkomne til at møde op og give et sidste farvel.

Der er plads til op mod 800 mennesker i kirken, når bisættelsen finder sted i dag kl. 13. Politiet var ligeledes til stede.

Den ene af de to drabssigtede sidder fortsat varetægtsfængslet frem til den 10. marts, hvor de fire ugers varetægtsfængsel udløber, hvorfor der derfor forventes at komme nyt i sagen.

Del artikel

Andre læser også