Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Showroom og superchargers: I dag åbner Tesla-butik i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Pressefoto
Arkivfoto / Pressefoto

Tirsdag kunne vi afsløre, at Tesla åbner ny butik her i Aalborg.

Det har indtil nu været uvist, hvor den stod klar.

I en pressemeddelelse bekræfter Aalborg Storcenter nu, hvornår Tesla åbner.

Tela åbner både et nyt showroom og 16 nye Supercharger-ladere, der skal gøre shoppeoplevelsen endnu bedre for de mange besøgende.

Det er allerede i dag, fredag d. 4 uaugst, at Tesla slår dørene op til et splinternyt showroom i Aalborg Storcenter, og inden længe bliver der også sat strøm til 16 nye Supercharger-ladere udenfor centret til gavn for de handlende, der enten kommer i elbil eller overvejer at købe en.

Showroom og superchargers: I dag åbner Tesla-butik i Aalborg
Pressefoto

Kæmpe begejstring i storcenteret

Teslas etablering vækker stor begejstring hos Niels Adolfsen, der er Center Manager i Aalborg Storcenter og over de sidste år har oplevet, hvordan flere og flere besøgende er ankommet til shoppingcentret i elbil:

“Det er enormt vigtigt, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de besøger Aalborg Storcenter. Det indebærer også, at der er gode parkeringsforhold, og at man som elbilejer kan oplade sin bil, mens man handler og shopper.

Derudover vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling, og derfor er vi glade for at kunne byde Tesla velkommen, og jeg er sikker på, at de nye muligheder gør Aalborg Storcenter til et endnu mere attraktivt center for vores mange besøgende,” siger Niels Adolfsen.

Prøvekør tre forskellige modeller

Det nye showroom åbner fredag den 4. august 2023 og bliver det første i Danmark, der ligger i et storcenter. Her vil besøgende af Aalborg Storcenter, der er en del af DSC, kunne få den fulde Tesla-oplevelse, hvor der ud over merchandise og personlig vejledning også vil være mulighed for at prøvekøre Tesla Model 3, Model Y og Model S.

Inden længe sætter Aalborg Storcenter også strøm til Superchargerne, der giver besøgende med elbil mulighed for at slå to fluer med ét smæk. For selv på en kort indkøbstur kan man også oplade bilen.

De 16 nye Supercharger-ladere, der er placeret ved grøn indgang, er nemlig tredjegenerations ladere, der sikrer en hurtig opladning.

For eksempel kan en Tesla Model Y Long Range oplades til 275 kilometers rækkevidde på bare 15 minutter.

Tesla investerer kontinuerligt i udbygningen af ladenetværket. I dag er der 24 Supercharger-stationer med mere end 400 lynladere, hvoraf næsten 90% er åbne 2 for alle elbiler, hvilket muliggør effektiv og prisoverkommelig rejse gennem hele Danmark.

Del artikel

Andre læser også