Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I byens gader: Kæmpe sommerløb kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg City og Aalborg Atletik & Motion gentager succesen fra sidste år med Aalborg City Run, hvor du kan løbe/gå en helt særlig rute, der tager dig helt ind i byens hyggelige gader.

Aalborg City Run finder sted lørdag den 22. juni, hvor du kan vælge tre forskellige ruter:💪🏼

“Aalborg City Run er ikke bare et motionsevent. Det er muligheden for at få en herlig dag i byen, og vi laver derfor en hyggelig eventplads på Gammeltorv med aktiviteter for hele familien,” afslører Cecilie Haversen fra Aalborg City.

EM i fodbold er lige om hjørnet, og Aalborg City har sørget for, at alle Danmarks EM-kampe vises på storskærm på Gammeltorv.

Derfor er trøjerne til dette års Aalborg City Run naturligvis i de rød/hvide-farver.

Udover en flot t-shirt får alle deltagere en flot medalje, som er lavet af noget helt særligt.

“Vi har fået Råt&godt til at lave vores juletræer fra sidste års julemarked om til bæredygtige træ-medaljer, som alle deltagere får med hjem,” siger Cecilie.

I byens gader: Kæmpe sommerløb kommer til Aalborg

Musik, aktiviteter og en helt særlig rute

Aalborg City Run foregår på en 2.5 km rundstrækning, som skal gennemføres en, to eller fire gange.

Ruten er en snørklet, charmerende og intim tur gennem flere af de skønne butiksgader i Aalborg City. Undervejs er der musik, underholdning og måske en lille overraskelse eller to.

“Vi har planlagt dagen, så Aalborg City Walk foregår i butikkernes åbningstid. Aalborg City Walk er målrettet walkere og familier med små børn og er IKKE beregnet til konkurrenceløb. Ruten vil IKKE være afspærret, men selvfølgelig afmærket og bemandet med vejvisere,” forklarer Cecilie.

Aalborg City 5 km og Aalborg City 10 km starter i forlængelse af butikkernes lukketider og her er der mulighed for – alt efter temperament og fysisk formåen – at jogge eller skrue op for gassen.

“Vi gør dog opmærksom på, at ruten indeholder mange sving, smalle gyder og strækninger på brosten og den er derfor i mindre grad velegnet til rekorder,” siger Cecilie.

Du kan tilmelde dig løbet her.

Del artikel

Andre læser også