ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I aften og de kommende dage: Limfjorden oplyses af særlig lyssætning

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Lasse Winther
Foto: Lasse Winther

I dag er det 1 år siden, at Mette Frederiksen gik på talerstolen og fortalte os, at vores hverdag meget snart ville blive ændret.

Nedlukningen af samfundet var blevet en realitet, og i de kommende måneder blev vi hjemsendt bag vores egne fire vægge med opfordringen til at være “sammen hver for sig”.

I dag – et år senere – er vi nu i gang med en stille genåbning af samfundet, efter at vi i december blev nedlukket for anden gang. Der er umiddelbart lysere tider i møde, og danskerne får ros for at have stået sammen, da det var allervigtigst.

Dette vil Aalborg Kommune i aften og de kommende dage “belønne” os for, og det sker med en særlig lyssætning over Limfjorden.

Dette sker for at markere den fælles indsats, som aalborgenserne har ydet i forhold til at overholde restriktionerne og de ofre, det har krævet. Det kan du læse mere om her.

Her kan du opleve det

Lyssætningen kan opleves fra kl. 19.00 til 23.00 den 11.- 14. marts og kører i et loop af seks minutters varighed, hvorefter det gentages.

Lyssætningen bliver opsat fra Honnørkajen og mod Nordre Havnegade på modsatte side, så det er altså her, du skal stå, hvis du vil opleve det.

At lyssætningen sættes op over hele fire dage, skyldes selvfølgelig, at Aalborg Kommune ikke ønsker at samle store menneskemængder ved kun at vise det en enkelt aften.

Derfor er der altså flere valgmuligheder for aalborgenserne for at se det og i en relativt stort område.

I aften og de kommende dage: Limfjorden oplyses af særlig lyssætning

Del artikel

Andre læser også