Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hygge for hele familien: Jul i Gammelby er årets juleforestilling i AKKC

Af Emil Kjær Jørgensen

Selvom det er tidligt at tale om jul, så er Morskabs-Theatret allerede godt i gang med forberedelserne til årets juleforestilling ”Jul i Gammelby”.

Stykket har premiere på den hyggelige lille scene, Det Lille Teater, i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag den 28. november og spiller udvalgte datoer indtil den 19. december.

Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Garanti for den helt rette julestemning

De seneste par år har Morskabs-Theatret haft solid succes med at spille julen ind i Det lille Teater i AKKC, og i år lægges der atter brænde i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med forestillingen ”Jul i Gammelby”.

Julekomedien er skrevet af Leon Feder og Bina Hjorth, og som de seneste år står Martin Schwab i front som instruktør og sangcoach er Henrik Fevre.

Hygge for hele familien: Jul i Gammelby er årets juleforestilling i AKKC

Så trods Corona og sure gamle købmænd, så bliver der atter jul og der bliver rørt godt og grundigt i julegrøden, og instruktør Martin Schwab krydrer det hele med pudsige indfald til glæde for hele familien.

Derfor kan man forvente at få sig et par hyggelige timer med Morskabs-Theatrets mange frivillige, der alle lægger både krop og sjæl til for at få en professionel forestilling til at svæve hen over de skrå brædder.

DR Julekalender i 1979

Stykket blev første gang vist som julekalender på DR tilbage i 1979, og handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib, det gode skib ”Haabet”, ikke er kommet i havn, og sker det ikke, vil han ikke holde julefest.

Det vil julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården, ikke finde sig i, og i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på forskellige drillerier, der skal overbevise købmanden, der samtidig er byens borgmester, om, at han gør bedst i ikke at aflyse julen.

Hygge for hele familien: Jul i Gammelby er årets juleforestilling i AKKC

Morskabs-Theatret er en amatørforening, der arbejder professionelt med professionel instruktør og sangcoach. Teatret nærmer sig de 25 år som forening og har gennem årene spillet mere end 30 forestillinger og for over 150.000 publikummer.

Billetter kan pga. Covid19 situationen kun købes i AKKCs billetkontor tlf. 9935 556.

Billetkontoret har åbent mandag til fredag fra kl. 10-14. Billetprisen er for voksne 160 kr. og børn under 14 år og pensionister 80 kr. Pris for en familiepakke for 2 voksne og 2 børn er 420 kr.

Aalborgs største restaurantfestival – Aalborg Eat Out

Tre retter for 225 kr. eller gourmet-aften for 425 kr. i to uger i oktober

13 af Aalborgs bedste restauranter er med – heriblandt Restaurant Tabu, Applaus, Nam, Struktur, Fusion m.fl – 
Se dem alle og book bord her

Hygge for hele familien: Jul i Gammelby er årets juleforestilling i AKKC

 

Del artikel

Andre læser også