Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor man burde have en sund hudpleje rutine – tips til bedre hud

Af Annoncør

Hvem kan ikke lide at have en smuk, sund og glat hud?

Selvom det er svært for mange af os at få denne drøm til virkelighed, burde vi alle forsøge.

Vi har samlet nogle gode tips fra danishbodycare.dk som vil hjælpe dig med din hudpleje rutine – så du kan opnå renere, sundere og mere glatte hud – sommetider på kort tid!

Læs med her for at lære alle de gode tips.

Derfor er hudpleje vigtigt

Huden er dit største organ. Det kommer til at være tættest på dig i hele din levetid og udsættes derfor for et utal af forskellige faktorer som kan gøre huden ældet eller irriteret, som f.eks. solen, sminken etc..

Derfor bør du holde godt øje med den mens du har det!

Ikke alene vil en sundere hud give mening om bedre velvære – selvfølgelig skal man altid huske på sine venner og familie – men du vil også have lettere ved at slippe af med mørke rander under øjnene, uren hud etc.

Gode tips til en god hudpleje rutine

Hvis du ligger inde med denne drøm om et smukt og sundt ansigt, så kan det i følge danishbodycare.dk betale sig at investere lidt tid på din krop for bedre velvære. Man behøver ikke at købe en masse dyre produkter, for at få sunderes hud (selvom det ofte hjælper).

Her er nogle af de gode tips til hudpleje, som Danish Bodycare anbefaler at man inkludere i sin daglige rutine:

Vask dit ansigt om aftenen.

Det anbefales at du vasker dit ansigt inden du går i seng. Når du går på arbejde og løber ærinder i løbet af dagen, vil du helt automatisk få urenheder i ansigtet. Derfor vil du gøre din hud en stor tjeneste ved at vaske ansigtet, inden du går i seng.

Brug en god dagcreme

Brug en god dagcreme efter vask for at holde din huds naturlige fugtighed i ro – det er nemlig vigtigt ikke blot at rense ansigtet, men også at give det næring og pleje. På denne måde kan du opnå et rigtig flot resultat.

En anden bonus: Cremens ingredienser vil beskytte mod de forskellige usunde elementer, som du bliver eksponeret for i løbet af en almindelig hverdag.

Undgå at røre dit ansigt i løbet af dagen

Rigtig mange har for vane at røre deres ansigt mange gange i løbet af dagen. Dette kan dog være usundt for ansigtet, da vi har mange bakterier på vores hænder. Når du rører dit ansigt, vil du smøre alle bakterierne og alt skidtet ud i dine porer.

Hvem er Danish Bodycare?

Danish Bodycare (https://danishbodycare.dk) er et dansk medie, der har fokus på hudpleje og hudplejeprodukter. Her kan du finde de bedste produkter til forskellige formål, lige fra shampoo til dagcreme, og du kan læse om tips til at få en sundere hud.